發新話題

電槍用鋰電

引用:
原帖由 亞龍 於 28-2-2008 00:26 發表

我o係大陸訂的,香港唔知!
咁條電你有冇多 ??

通殺

引用:
原帖由 101653 於 28-2-2008 00:34 發表

咁條電你有冇多 ??

通殺
冇.............
我重要幫朋友加單再訂.........
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

回覆 #122 亞龍 的帖子

寡人家附近發現了2100mAh的20c鋰電....
229元.....i-max差機460元.....

間野好細...鋰電都好似係不明牌子....
請問有冇人用不明牌子既電黎打槍呢??

想問下各位"偉羔"個地址,真係唔該晒

引用:
原帖由 funglung 於 1-3-2008 01:15 發表
想問下各位"偉羔"個地址,真係唔該晒
http://www.supremeco.com.hk/catalog/index.php

引用:
原帖由 亞龍 於 1-3-2008 01:40 發表

http://www.supremeco.com.hk/catalog/index.php
唔該晒呀

引用:
原帖由 felixcat 於 31-1-2007 01:05 發表

油麻地 偉'羔'模型
其實我想問呢間個地址

我係一個新手~
我一些問題好想大家幫幫忙
我支m4(日本marui)想用鋰電
係唔係買舊電同叉機就可以駁到
有冇野要改同注意呀
請大家幫幫忙thx

回覆 #127 funglung 的帖子

係唔係家樂商場旁邊柏裕大廈16樓果間

引用:
原帖由 軍事新手 於 1-3-2008 02:58 發表
我係一個新手~
我一些問題好想大家幫幫忙
我支m4(日本marui)想用鋰電
係唔係買舊電同叉機就可以駁到
有冇野要改同注意呀
請大家幫幫忙thx
成個topic由頭睇到尾la........|)

引用:
原帖由 軍事新手 於 1-3-2008 03:01 發表
係唔係家樂商場旁邊柏裕大廈16樓果間
唔係,佢講o個間係賣飛機的,在油麻地YMCA後面

有冇人用過a123電
聽聞安全過lipo 而家30c放電率

引用:
原帖由 車厘子 於 2-3-2008 06:27 發表
有冇人用過a123電
聽聞安全過lipo 而家30c放電率
但一粒a123有幾多mah?

引用:
原帖由 亞龍 於 2-3-2008 14:17 發表

但一粒a123有幾多mah?
如果當佢得500mah...0.5x30c=15A......咁有咩用?

引用:
原帖由 亞龍 於 2-3-2008 14:27 發表

如果當佢得500mah...0.5x30c=15A......咁有咩用?
我都未見街有得買...later 可能訂d 黎玩車
到時report 下先

發新話題