發新話題

SA80(L85)出成點?

[quote]原帖由 queen 於 15-4-2007 00:48 發表

西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 marcooo 於 15-4-2007 00:47 發表
木制假野唔射得都要GBP130
點解唔買枝射得假野金屬制?
我沒有買

射得假野金屬制在C & S 看到要成2XXX英磅

引用:
原帖由 B20_hk 於 15-4-2007 00:56 發表

我沒有買

射得假野金屬制在C & S 看到要成2XXX英磅
射得 , 假野 , 金屬制 = BB槍 = 2XXX港元....

引用:
原帖由 queen 於 15-4-2007 00:48 發表

支嘢咁肉..............................
是肉X酸

但L85A1支deactivated 並不是常常有貨

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-4-2007 00:57 發表

射得 , 假野 , 金屬制 = BB槍 = 2XXX港元....
個身& Susat 是100%堅嘢
Deactivated L85A1 with 真SUSAT
2695 英磅
5.56 x 45mm 2英磅一飛

[quote]原帖由 B20_hk 於 15-4-2007 00:59 發表

個身& Susat 是100%堅

回覆 #81 皇家御貓 的帖子

原廠出既 inert gun 係可以改做 fire blank
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-4-2007 00:51 發表

ok啦...我睇左佢支SLR同GPMG
GPMG....我個枝咪係呢枝(RM嗰枝都好似係)

[quote]原帖由 queen 於 15-4-2007 01:34 發表

GPMG....我個枝咪係呢枝(RM

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-4-2007 01:55 發表

改到做BB槍咩 ?
你問RM佢哋啦..佢哋改啦
故嘢只要有幾張床...要改唔難

只係我深信喺可見嘅將來, 一定有人出M240.....之後.........
懶改

[quote]原帖由 queen 於 15-4-2007 02:07 發表

你問RM佢

[quote]原帖由 queen 於 15-4-2007 02:07 發表

你問RM佢

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-4-2007 01:55 發表

改到做BB槍咩 ?
兩年前既產品, 咁你又out左少少 wor.

http://www.rm45.com/bow/gpmg/gpmg.php

回覆 #87 RoyalMarine 的帖子

但係改完又好好玩
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 15-4-2007 03:03 發表

兩年前既產品, 咁你又out左少少 wor.

http://www.rm45.com/bow/gpmg/gpmg.php
我知道有但唔知係點誕生架嘛

發新話題