25 12
發新話題

SA80(L85)出成點?

引用:
原帖由 Royal_9413 於 6-4-2007 22:19 發表

國狗又話出
拖拖拖...
聞說係"甘公" , 四月底先可能出易死狗
仲未計要等埋416.....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

我都係放棄鳥....整靚我支高麗參好過....

引用:
原帖由 Royal_9413 於 8-4-2007 04:11 發表

大貓講ge
我聽7J店同隔離台都係咁講

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 8-4-2007 11:18 發表
其實由唔洗等ge,鍾意邊枝未買邊枝lor~~
講鐘意我一早就想玩LSW添 , 現實係有錢先算

引用:
原帖由 忽必烈 於 8-4-2007 12:40 發表

我可能會買lsw喎
我每次諗到用手抽既LSW有幾畸型時, 我就會放棄鳥...
因為要負擔埋支SUSAT都幾甘>5k...
與其心頭咁高不如乖乖地
玩返支高麗參、整下支一一狗好過~

引用:
原帖由 14692 於 9-4-2007 06:01 發表

煙癮起
咁你就需要食番一支煙

引用:
原帖由 bravohk 於 9-4-2007 19:45 發表
GG又唔爭氣~有槍無鏡唔知佢想點.....:x
吊你癮...

[quote]原帖由 mike-mike 於 10-4-2007 14:15 發表

哈哈, 我係有假SA80

引用:
原帖由 Royal_9413 於 11-4-2007 17:10 發表

係慘過去擔泥
有得比我用真品的話 , 抵番晒.

引用:
原帖由 Royal_9413 於 12-4-2007 01:16 發表

韓國板超輕, **板超重
我打算噴過佢鳥...

引用:
原帖由 queen 於 12-4-2007 13:21 發表
Real susat is not very heavy la....
不過砌落我支膠槍度都夠墜爛啊~

引用:
原帖由 queen 於 13-4-2007 01:03 發表

If you have a real Susat....I think you must change your gun too.........
有既話一定啦 , 換埋堅手托尾蓋等等添呀 ~

[quote]原帖由 queen 於 13-4-2007 01:24 發表

.......睇你邊枝啦, 所有A2又要像

引用:
原帖由 queen 於 13-4-2007 01:41 發表

要追Marking......D A2 無一枝得.....你有無見到HK logo 丫.......
又係 , 而且我又唔計較marking....
我支"119"既下身仲係733 !

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-4-2007 21:37 發表

但用做到SuSAT
猩猩支SUSAT , 一般啦....

25 12
發新話題