20 12
發新話題

arm arm 買左支CM AK47s.........

arm arm 買左支CM AK47s.........

佢話佢跟果舊電唔安全....又冇燈指示.....係咁由說我買過差機......... 我想問係咪真係咁差ar???? 差電一次大約差幾耐先ok ar?????

老實講,寧可信其有呀!

引用:
原帖由 Pvt.King 於 7-4-2007 18:53 發表
老實講,寧可信其有呀!
咁應該買過舊電家火牛la????????  幾$$$$ ga~?

引用:
原帖由 duck123 於 7-4-2007 18:54 發表

咁應該買過舊電家火牛la????????  幾$$$$ ga~?
跟住佢個樣買返舊"煙tell叻"或"三羊"既電應該二百左右 , 視乎容量
有指示既差機>200 , 我自己就用緊TLP , 有快慢保護叉
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 duck123 於 7-4-2007 18:54 發表

跟住佢個樣買返舊"煙tell叻"或"三羊"既電應該二百左右 , 視乎容量
有指示既差機>200 , 我自己就用緊TLP , 有快慢保護叉

引用:
原帖由 皇家御貓 於 7-4-2007 20:45 發表

inter叻好似會過熱,漲,爆.... 聽講

引用:
原帖由 皇家御貓 於 7-4-2007 20:45 發表

我都想買差機差 12v 電
有咩牌子好用~
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 7-4-2007 20:50 發表

我都想買差機差 12v 電
有咩牌子好用~
現代對面'車X寶'好多款。
先撩者賤,打死無怨。

電過個叉機,一定要
佢個叉機唔安全,2腳無水線,
叉滿唔識停
好易叉爆

無謂貪小便宜,燒左自己間屋la

想問果個摺柄點折ga???????

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-4-2007 20:47 發表

咁又誇張左D , 我舊唔小心Short左circuit燒熔左塊皮 ,點知仲用得
不過"煙tell叻"既電感覺上又真係比其他brands同級既電爆少少

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-4-2007 20:47 發表

咩野電都會架啦

引用:
原帖由 duck123 於 7-4-2007 23:29 發表
想問果個摺柄點折ga???????
按槍身連接既較位

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-4-2007 11:53 發表

按槍身連接既較位
nonono~ 我意思係點樣成個摺柄折掉........... 佢冇鑼c 位

20 12
發新話題