27 12
發新話題

有無師兄知道度有得賣呢條軌??

引用:
原帖由 AJM 於 9-4-2007 13:11 發表

EBR手托都有骨,但如果裝vertical grip喺條骨底黎打就好怪。
我諗住照張相裝,咁算唔算怪

引用:
原帖由 B.C 於 9-4-2007 15:22 發表

我諗住照張相裝,咁算唔算怪
唔會怪,如果照你張相裝,前面vertical grip同後面hand grip距離拉近,打起上手會舒服好多。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 9-4-2007 16:45 發表

唔會怪,如果照你張相裝,前面vertical grip同後面hand grip距離拉近,打起上手會舒服好多。
聽日開工拿拿聲就去槍街問下有無得買果條軌先,好鬼心急

引用:
原帖由 B.C 於 9-4-2007 17:39 發表

聽日開工拿拿聲就去槍街問下有無得買果條軌先,好鬼心急
你嗰張相係真品ERB嘅配件黎,希望你揾倒啦!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 9-4-2007 17:47 發表

你嗰張相係真品ERB嘅配件黎,希望你揾倒啦!
你唔講我真係唔知

引用:
原帖由 B.C 於 9-4-2007 18:07 發表

你唔講我真係唔知
希望玩具有出。
先撩者賤,打死無怨。

而家出左VFC MK14MOD0(CQB TYPE LE STOCK)

我諗GP都會做返D野掛

引用:
原帖由 B.C 於 9-4-2007 19:30 發表
而家出左VFC MK14MOD0(CQB TYPE LE STOCK)

我諗GP都會做返D野掛
睇吓GP想正面同VFC打,定係各有各玩,GP可以出巳下呢枝。

先撩者賤,打死無怨。

終於知道這位師兄係點整!
原來係個托到開loan,再裝o係入面條橋到~
真係幾惡攪~
都係諗下點幫支ebr用鋰電實際d

引用:
原帖由 AJM 於 9-4-2007 19:35 發表

睇吓GP想正面同VFC打,定係各有各玩,GP可以出巳下呢枝。

GP個website一早就有呢支不過唔見有得賣.......

引用:
原帖由 B.C 於 9-4-2007 19:30 發表

我諗GP都會做返D野掛

我都覺得呢枝靚過GP's web site嗰枝。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 9-4-2007 22:40 發表

我都覺得呢枝靚過GP's web site嗰枝。
如果gp出呢隻柄做電柄就好囉,可以解決前重後經問題,gp!快d黎呃我錢呀
實在太正啦

27 12
發新話題