發新話題

英軍傘兵軍備一問

引用:
原帖由 MF 於 9-4-2007 10:37 發表

我估架咱.....得閒上伊朗ebay (你搵到伊朗ebay先算啦), 睇下囉
可能d 革命衛隊拎去copy...遲d有伊朗版....

引用:
原帖由 MF 於 9-4-2007 05:05 發表
最近我就搵緊一把岩用既劍
我又要搵pace stick !
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-4-2007 10:58 發表

可能d 革命衛隊拎去copy...遲d有伊朗版....
發夢...
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 MF 於 9-4-2007 09:57 發表

請用google, 唔好咁老馮啦

你都玩左英軍咁耐, 有時唔係下下都要問人

para盔....GBP100-120一個啦
講聲sorry先

FPGRM個盔見香港最強大的英軍貨品賣家好似賣過,不過太耐唔記得lu~

皇家空軍

回覆 #49 Royal_9413 的帖子

N年前既事啦|)

英國皇家軍團~chris

.我都想搵para盔..不過搵唔到...
chris

引用:
原帖由 龍澤秀明 於 1-6-2007 19:31 發表
.我都想搵para盔..不過搵唔到...
baybay都耐唔耐有平貨ga~~

回覆 #52 pathfinder 的帖子

貨就有
平唔平就...

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 8-4-2007 12:13 發表

打仔&出field果陣有d都唔釘ge
打開機門先同長官講..."閉阿sir,我唔識跳傘架... "

引用:
原帖由 Nelson 於 1-6-2007 23:45 發表

打開機門先同長官講..."閉阿sir,我唔識跳傘架... "
阿sir話: 唔好阻住後面d人la
跟住一野伸左佢出去.........

回覆 #55 pathfinder 的帖子

傘兵死因 : 唔識跳傘跌死

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-6-2007 23:43 發表
貨就有
平唔平就...
個盔價唔貴, 但個運費就............

引用:
原帖由 Nelson 於 1-6-2007 23:45 發表

!莫非個傘章係係[伊悲]買嘅??!!
眼光光~

引用:
原帖由 queen 於 4-6-2007 13:17 發表

個盔價唔貴, 但個運費就............
如果搵人拎番黎....得ga可?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-6-2007 16:13 發表

如果搵人拎番黎....得ga可?
如果過海關照到...............

發新話題