發新話題

[others] 大陸parts可靠嗎?

引用:
原帖由 clukkei 於 14-8-2009 16:31 發表
o岩先上左個大陸網睇
見佢有晒大部份gbb parts(由blot 至lower receiver kit)都好齊
究竟lee  d 大陸parts可靠嗎?
究竟有冇人知lee d 所謂鋼制parts可唔可以砌到枝好用o既gbb呢?
我計過用ka金身+大陸parts 未計外 ...
大陸parts 一DD啦.
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

我買過一隻上螺絲果隻pin(其實跟本冇必要, 只係買來玩下...) 番到屋企, 條pin太粗唔在講(定係啤零孔太幼? 不過原裝pin都岩用...) 個口螺絲跟本就細左個碼, 扭唔入的...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

N骨如果有高低級, 睇佢個固定方法, 真係好難執.
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 sumandy 於 15-8-2009 02:14 發表

用AGM就一定死得
冇關係

一來佢出比AEG, GBB裝的話, 就99%唔岩位.

二來差不多隻隻GBB身都唔同數, 比你咁好在fit一隻, 就fit唔到第2隻, 而且你又知唔知佢fit邊隻? 應該係話, 你肯定佢fit到其中一隻?

一般6口螺絲夾實果隻骨, 有gap就執條管, 執到接近危險水平都仲有gap, 先會執條骨. 因為條骨果個位好難執, 而且執管會容易D整番個水平出來, 令條骨唔會歪or歪少D.

高低級就要執骨內徑, 執高上面等條骨可以落番D, 而且仲要執埋個ring位, 如果唔係比個ring頂實的話, 一樣走唔到位. 但係佢果隻構造, 我真係唔知個高低可以點執...

除非你有羅床, 可以較岩位整番打橫果D絲牙出來, 但唔好忘記, 佢個ring本身都佈滿絲牙, 有位比你整個新的先可以.

如果唔知個構造係點, 上um個網睇下就會知...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 clukkei 於 15-8-2009 02:55 發表
其實條骨我買左
上唔到agm 擰唔到最入
所以依家俾左枝aeg用
但我想知ka身上唔上到
有冇師兄知呢
唔該
梗係啦, 條管頂住你呀ma~
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 clukkei 於 15-8-2009 14:44 發表
有冇方法搞到呢?
邊道頂住你咪磨走邊道囉. 你拿條GBB外管同AEG外管一拍埋就知什麼事
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 sailun412 於 16-8-2009 07:37 發表

咁大約要執幾多個C呀....?
我鬼知呀~ 慢慢用銼磨, 磨完就試磨完就試, 磨到你覺得佢係直ge咪ok囉~  
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

發新話題