21 12
發新話題

無用鬼

無用鬼

我係唔係好無用丫 會考本身就係諗住會過度既 老師同學都覺得我最少會18 但係結果出到黎只係得13 就連平時成績差我好多既人都可以考到16 17分 諗住去散心出黎打game 最後連銀包槍袋 都唔見埋(身分證都係埋入去) 返到屋企 仲要比阿爸發酒din 不停咁鬧我 最後仲要搞到出手

引用:
原帖由 Anonymous 於 16-8-2009 23:22 發表
我係唔係好無用丫 會考本身就係諗住會過度既 老師同學都覺得我最少會18 但係結果出到黎只係得13 就連平時成績差我好多既人都可以考到16 17分 諗住去散心出黎打game 最後連銀包槍袋 都唔見埋(身分證都係埋入去) 返到屋 ...
唔係無用 係唔好彩姐

人生不如意事十常八九, 點可以話自己冇用呢?
今日唔好彩 je, 又唔係以後都係, 唔好諗咁多啦!
兩父子又冇隔夜仇, 佢又飲大左, 大家都唔想既...

醒神d啦~ the best is yet to come!

人生不如意事十常八九
個個人都有唔如意ge事
跌到咪起番身再行過lor
只要唔好再係同一個位跌低
我f.3 升f.4 本來諗住入硬理科
但到最後咩知咩事   成績問題入唔到
我個時都覺得自己好冇用
個人好down  但係冇理由跌倒唔起番身嫁ma
第1條路唔岩   咪行第2條路lor
冇路咪自己開lor   路係人行出黎嫁ma
放心la   好快就回復正常嫁la

引用:
原帖由 kennard 於 16-8-2009 23:40 發表
人生不如意事十常八九
個個人都有唔如意ge事
跌到咪起番身再行過lor
只要唔好再係同一個位跌低
我f.3 升f.4 本來諗住入硬理科
但到最後咩知咩事   成績問題入唔到
我個時都覺得自己好冇用
個人好down  但係冇 ...
師兄抄我對白!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-8-2009 23:41 發表

師兄抄我對白!
1句半句冇所謂la

但係阿爸永遠都唔明佢返工唔開心去飲酒 飲左之後係會發洩哂我同屋企人身上 同佢講都彩都唔彩你...

我無用過你好多,當年會考得三科,現在計有5分,又如何?

第一份工得 $1200,

結緍時份工得 $3XXX,

我現在都係度未死,人工都有幾皮!

你只時不是讀書之材料,何能出嚟做事之後,你會飛都未定!

你俾心機D做事,加上自己進修吓,一定有被肯定的一日!

另外我都係人父母,鬧你出發點都係為你好,可能是用錯了方法,一人少一句就無事啦!

你有13分嚟跟我呀,16K一個月,半年訓練有人工,三年試用期!

引用:
原帖由 seals 於 17-8-2009 00:01 發表
你有13分嚟跟我呀,16K一個月,半年訓練有人工,三年試用期!
ching  你做消防

本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 -5 icon post 17-8-2009 01:16
  • louisli 金錢 -5 icon post 17-8-2009 01:16

似警察多D……

引用:
原帖由 seals 於 16-8-2009 23:59 發表
我無用過你好多,當年會考得三科,現在計有5分,又如何?

第一份工得 $1200,

結緍時份工得 $3XXX,

我現在都係度未死,人工都有幾皮!

你只時不是讀書之材料,何能出嚟做事之後,你會飛都未 ...
幾多年前先~? 廿年前第一份工有千2蚊, 好叻仔ga啦wow~
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 17-8-2009 01:47 發表

幾多年前先~? 廿年前第一份工有千2蚊, 好叻仔ga啦wow~
26 years ago !

13分...我得12 ja....

21 12
發新話題