發新話題

各位玩英軍ge大佬5該入黎~

其實唔止咁少既...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

仲有assault vest(s)呢....

我上e灣時見到隻聲稱係SF用型 , 仲要得沙色
Cutting完全唔同 , 可惜無張好清楚既相~

引用:
原帖由 marcooo 於 9-4-2007 03:06 發表
呢件?
原來係佢  ! 見到真身鳥~

引用:
原帖由 marcooo 於 9-4-2007 14:22 發表
呢件 AceHydro Assault Vest 唔知係咪馬sir 個件。
唔同 , 馬傻件vest係issue款

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 10-4-2007 02:25 發表
唔知我呢套得唔得呢?
你要多謝我

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 10-4-2007 14:10 發表
下? 我剛講就見到張相係 WO2 但係就唔無用到 Sam browne wor.
睇場合....

引用:
原帖由 MF 於 10-4-2007 20:24 發表

有sam brown 有味道d
mount埋劍更正

前頁咪有issue vest睇囉
Arktis出左好多款vest , 而且唔止DPM色 , 上官網任你睇.
不過英軍就唔係通通有用

引用:
原帖由 sas190 於 11-4-2007 21:24 發表

我最常見英軍用呢款arktis vest~

好似係6061

引用:
原帖由 sas190 於 12-4-2007 00:49 發表

好似係1601~
總之係呢幾個數字 , so亂...

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-4-2007 21:39 發表

最好襯
著咩都可以用佢....沙 , 叢林 , 墊破片 , 墊Osprey...

咁唔齊件.....算啦.....遲d先諗

發新話題