發新話題

Metal Body俾SIG 552 Commando

引用:
原帖由 mk23 於 8-4-2007 23:03 發表
一樣Hurricane.
是最早期第一水買的.
Thank you mk23兄! 試揾吓有無SIG 552 marking金屬身先。
先撩者賤,打死無怨。

mk23兄,你買幾錢?
先撩者賤,打死無怨。

多謝mk23同westdog嘅相片提供。

我剛剛買咗枝SIG 552 Commando同有marking "H牌"金屬身,真係好鎗。
先撩者賤,打死無怨。

過兩日去gunsmith到接佢返軍火庫。
先撩者賤,打死無怨。

會用EO-Tech 552 HWS喺枝SIG 552上。

先撩者賤,打死無怨。

好期待.... 本身幾鍾意SIG...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-4-2007 21:09 發表
好期待.... 本身幾鍾意SIG...
真鎗黎講,出名鎗廠,鎗精準,手工又靚。

但覺得wargame場上好少人用枝SIG 552黎打game, 所以買枝黎打原裝。
先撩者賤,打死無怨。

人地相片。
先撩者賤,打死無怨。

我自己都鐘意SIG 間廠

引用:
原帖由 AJM 於 2007-4-9 16:49 發表
多謝mk23同westdog嘅相片提供。

我剛剛買咗枝SIG 552 Commando同有marking "H牌"金屬身,真係好鎗。
請問個身邊度買?咩價?thx

引用:
原帖由 路比 於 9-4-2007 22:45 發表

請問個身邊度買?咩價?thx
統公房,有齊marking, HKD1,300.00
先撩者賤,打死無怨。

個金身重嗎~~ ??
我去打game時成日見到有人用喎~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 10-4-2007 00:18 發表
個金身重嗎~~ ??
我去打game時成日見到有人用喎~~~
我玩嗰班圍內無嘛.... 金屬身好輕,你都有個啦。

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 2007-4-10 00:54 發表

我玩嗰班圍內無嘛.... 金屬身好輕,你都有個啦。
佢個膠黎架

引用:
原帖由 路比 於 10-4-2007 01:20 發表

佢個膠黎架
係????????
先撩者賤,打死無怨。

發新話題