發新話題

Metal Body俾SIG 552 Commando

點解換咗個金屬身好似同未換前無乜分別?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 10-4-2007 21:06 發表
拎上手有分別咪得 lor...

不如拆哂d骨呀棍呀佢啦...

引用:
原帖由 AJM 於 10-4-2007 21:06 發表
千幾蚊換來冰冷質感!

對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

我今日見戰4有得賣,13xx...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 伯言 於 10-4-2007 22:35 發表

千幾蚊換來冰冷質感!

無所為,不過枝SIG 552真係幾好指向性,同個感覺幾實淨,好滿意。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 11-4-2007 00:23 發表

無所為,不過枝SIG 552真係幾好指向性,同個感覺幾實淨,好滿意。
死, 有d中毒tim...

換左鋼bolt片未?

對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 11-4-2007 00:24 發表

死, 有d中毒tim...

換左鋼bolt片未?
未.......換!乜牌子出,邊處有得賣?重有無前係鋼準星呀? 如果有一次過換晒佢。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 11-4-2007 00:30 發表

未.......換!乜牌子出,邊處有得賣?重有無前係鋼準星呀? 如果有一次過換晒佢。
有呢d

吉打

吉打

都係吉打

wgx有齊哂

鋼sight就唔覺有...

引用:
原帖由 伯言 於 11-4-2007 00:34 發表

有呢d

吉打

吉打

http://www.wgcshop.com/WGC_Shop/images/gd_acc_sig04. ...
Thank you! 咁有無鋼火帽?
先撩者賤,打死無怨。

原裝塊bolt片唔夠靚仔咩?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 11-4-2007 00:56 發表
原裝塊bolt片唔夠靚仔咩?
唔靚要換

原廠膠的.
我枝全部都插上所有吉打parts了.美好多的,差幾佰元,換吧...

引用:
原帖由 mk23 於 11-4-2007 01:03 發表
原廠膠的.
我枝全部都插上所有吉打parts了.美好多的,差幾佰元,換吧...
一定!有無close up pictures of your吉打parts? Thanks!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 11-4-2007 00:55 發表

Thank you! 咁有無鋼火帽?

vfb出既, 不過原裝樣果隻就唔覺有...

最衰552響輸左比119 , 否則我又整支玩~
真係簡單又有線條美
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

發新話題