發新話題

Metal Body俾SIG 552 Commando

引用:
原帖由 CLos3r 於 10-4-2007 18:44 發表
請問一下原裝SG552怎樣上瞄
現在光溜溜的不好看
買鏡橋...

朋友可唔可以用番正常中文?"上瞄"唔係個個睇得明...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 AJM 於 10-4-2007 21:06 發表
點解換咗個金屬身好似同未換前無乜分別?
千幾蚊換來冰冷質感!

對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 AJM 於 11-4-2007 00:23 發表

無所為,不過枝SIG 552真係幾好指向性,同個感覺幾實淨,好滿意。
死, 有d中毒tim...

換左鋼bolt片未?

引用:
原帖由 AJM 於 11-4-2007 00:30 發表

未.......換!乜牌子出,邊處有得賣?重有無前係鋼準星呀? 如果有一次過換晒佢。
有呢d

吉打

吉打

都係吉打

wgx有齊哂

鋼sight就唔覺有...

引用:
原帖由 AJM 於 11-4-2007 00:55 發表

Thank you! 咁有無鋼火帽?

vfb出既, 不過原裝樣果隻就唔覺有...

引用:
原帖由 AJM 於 11-4-2007 01:18 發表

M4 QD火帽,可裝KAC滅聲器?
佢話係咩"552/spw flashhider"...上唔上到KAC滅聲器就唔知...

引用:
原帖由 AJM 於 11-4-2007 01:40 發表
裝呢款。
裝隻豬落去!

引用:
原帖由 14692 於 14-4-2007 05:36 發表
配長匣....型
可惜好似冇出彈弓匣
MXG 有

引用:
原帖由 車厘子 於 14-4-2007 18:30 發表

冇假彈
希望工程...

引用:
原帖由 車厘子 於 14-4-2007 18:49 發表

呢個好難bor
貼紙...

引用:
原帖由 14692 於 15-4-2007 05:47 發表
要噴番黑佢...
咁咪自己都無得睇彈數囉

發新話題