發新話題

新手一問[EO-TECH]

引用:
原帖由 AJM 於 10-4-2007 01:29 發表

咁重整黎做乜春?
因為有人唔知所以.....有去無回了
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 10-4-2007 01:30 發表

因為有人唔知所以.....有去無回了
咁識係話巳後喺香港買所有水貨EO-Tech及美國自己返貨都無保養。
先撩者賤,打死無怨。

小弟發現原來GNPd軌size唔係好fitARMS d mount,因小弟買咗553裝落
支GNP M14EBR 超.........實,結呆要用鉗先折到,最後都係用返支551算數

引用:
原帖由 matcobe 於 10-4-2007 02:11 發表
小弟發現原來GNPd軌size唔係好fitARMS d mount,因小弟買咗553裝落
支GNP M14EBR 超.........實,結呆要用鉗先折到,最後都係用返支551算數
公差(+/-) 少少出入,有時大陸啲所為嘅CNC機唔夠high precision裝唔落一啲都唔奇。
先撩者賤,打死無怨。

想問eotech鎗街邊間有得賣同幾錢左右 ?

引用:
原帖由 大武士69 於 30-4-2007 09:49 發表
想問eotech鎗街邊間有得賣同幾錢左右 ?
18/f, 明搶, qxf

你預4k多d
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 AJM 於 9-4-2007 23:13 發表

唔會化!?!? 真今白銀買喎....
有人在18樓買完試過~

[quote]原帖由 AJM 於 9-4-2007 14:15 發表

唔好客氣,CGF上上下下都會解答網友

引用:
原帖由 AJM 於 10-4-2007 01:34 發表

咁識係話巳後喺香港買所有水貨EO-Tech及美國自己返貨都無保養。
no, only 553

引用:
原帖由 tszf 於 30-4-2007 12:52 發表

咁我想撘單問下......
我上網搵左好耐都搵唔到有關既資料....
proud 噴火豬 kfh 同 kx3 有何分別?
有 d 內裡有層銀色東西果種係唔係會有特別功能?
邊隻款色會比較好呢?
因為本人好想買黎試下,但係見到 ...
唔好意思,我都好想答倒你巳上問題,但本人唔玩豬,所以無能為力。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 6呎4 於 30-4-2007 15:47 發表

no, only 553
551同552型号水貨都會有保養???  
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 1-5-2007 06:13 發表

551同552型号水貨都會有保養???  
yes.

引用:
原帖由 6呎4 於 1-5-2007 12:10 發表

yes.
好難理解喎..... 點解551同552有,但553會無保養。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 1-5-2007 06:11 發表

唔好意思,我都好想答倒你巳上問題,但本人唔玩豬,所以無能為力。
唔該晒

引用:
原帖由 tszf 於 1-5-2007 21:09 發表

唔該晒
客氣。
先撩者賤,打死無怨。

發新話題