發新話題

打Marui 原裝匣Game...

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 9-4-2007 13:22 發表
一個英兵ge匣數...8+1
大哥,一個SDU隊員係2 + 1匣數。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 14692 於 9-4-2007 06:00 發表
限匣不如限彈數, 咁就可以咩匣都join到
限彈數仲過癮
限匣又得,限彈又得,無問題喎...
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 OnOn 於 9-4-2007 09:16 發表
其實打原裝匣既經驗得知, 帶幾多都無用, 一般都係用到唔多過四個匣, 因為玩原裝匣game最主要係想玩reload, 唔使D人可以拉長"雞", 所以我地都無限制匣數, 試過有人帶十幾二十隻, 都係無作用, RELOAD唔 ...
老實講,我地自己人打原裝匣CQB, 打唔晒三隻Marui MP5原裝匣。
先撩者賤,打死無怨。

甘我都老實講
玩原裝匣又低火既人已經好小
如果中鎗認死,我直頭當佢game友良朋
仲要被d彈匣數量條款限制又可必呢

引用:
原帖由 AJM 於 9-4-2007 01:27 PM 發表

大哥,一個SDU隊員係2 + 1匣數。
呢d咪就係你玩sdu制式
但你冇可能強加別人身上

引用:
原帖由 OnOn 於 9-4-2007 09:16 發表
其實打原裝匣既經驗得知, 帶幾多都無用, 一般都係用到唔多過四個匣, 因為玩原裝匣game最主要係想玩reload, 唔使D人可以拉長"雞", 所以我地都無限制匣數, 試過有人帶十幾二十隻, 都係無作用, RELOAD唔 ...
同意OnOn兄巳上嘅論點。

點解有啲人無二....三千發喺身打game就周身唔舒服呢!?!?! 佢地心理上有多啲彈喺身會有安全感大啲,不停開鎗長full係佢地用黎收藏自己恐懼感嘅其中一個方法,因為佢地覺得彈多就贏面多。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 armstong 於 9-4-2007 14:51 發表

呢d咪就係你玩sdu制式
但你冇可能強加別人身上
我無強加,又無開始玩過,只係想了解你地正確嘅心態啫....

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 armstong 於 9-4-2007 14:44 發表
甘我都老實講
玩原裝匣又低火既人已經好小
如果中鎗認死,我直頭當佢game友良朋
仲要被d彈匣數量條款限制又可必呢
玩原裝匣又低火既人已經好少,唔緊要,最緊要一班人啱玩啫。

各位慢用!!

先撩者賤,打死無怨。

原裝匣我都係剛剛開始,最緊要好玩,心態中鎗死就得

引用:
原帖由 armstong 於 9-4-2007 15:17 發表
原裝匣我都係剛剛開始,最緊要好玩,心態中鎗死就得
原裝匣我同班朋友玩咗好多年,最怕就係講就天下無敵,做就有心無力。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 9-4-2007 03:21 PM 發表

原裝匣我同班朋友玩咗好多年,最怕就係講就天下無敵,做就有心無力。
真係吾明你講乜

引用:
原帖由 armstong 於 9-4-2007 15:23 發表

真係吾明你講乜
Sorry! 收正版。

原裝匣我同班朋友玩咗好多年,最怕就係見倒有啲人話玩原裝匣,講就天下無敵,做就有心無力。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 9-4-2007 04:40 PM 發表

Sorry! 收正版。

原裝匣我同班朋友玩咗好多年,最怕就係見倒有啲人話玩原裝匣,講就天下無敵,做就有心無力。
呢個係雙方諴信問題
圴圴真真實有朋友做
出古惑既就好似狼來了咁

引用:
原帖由 armstong 於 9-4-2007 18:58 發表

呢個係雙方諴信問題
圴圴真真實有朋友做
出古惑既就好似狼來了咁
所以咁多年黎我同班朋友為數18人倒都係自己圍內玩。
先撩者賤,打死無怨。

發新話題