發新話題

打Marui 原裝匣Game...

引用:
原帖由 AJM 於 9-4-2007 07:02 PM 發表

所以咁多年黎我同班朋友為數18人倒都係自己圍內玩。
你有一班真正朋友~恭喜~恭喜~

引用:
原帖由 armstong 於 9-4-2007 19:12 發表

我地成班小數文族同現今鎗界大氣候文化一啲都唔同,人地就一日打4000飛,我地幾個月都打唔倒呢個數。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 ronald 於 9-4-2007 10:01 發表
適合用原裝匣 既地方,最好係CQB 街場,

原裝力可免傷和氣,無限你可帶多少隻在身,

經驗之談:10人對10人,帶7隻,通常用3隻
冇錯,次次都係果幾隻

引用:
原帖由 AJM 於 9-4-2007 19:23 發表

我地成班小數文族同現今鎗界大氣候文化一啲都唔同,人地就一日打4000飛,我地幾個月都打唔倒呢個數。
好!我有一班FD都係玩限彈數0既,最好將呢種玩法發揚光大,
我就算玩鏈匣GAME我都只會帶一至兩隻鏈匣,絕唔會FULL住0甘去

引用:
原帖由 rolex 於 10-4-2007 00:08 發表

好!我有一班FD都係玩限彈數0既,最好將呢種玩法發揚光大,
我就算玩鏈匣GAME我都只會帶一至兩隻鏈匣,絕唔會FULL住0甘去
發揚光大!?!!?!? 人地話我地傻呃!有好多人打game係為咗開鎗而打game, 你叫佢地開少一鎗都難。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 10-4-2007 00:11 發表

發揚光大!?!!?!? 人地話我地傻呃!有好多人打game係為咗開鎗而打game, 你叫佢地開少一鎗都難。
到底佢地知唔知真實打仗係點,好似個個拎住火神0甘,邊好玩......|)

引用:
原帖由 rolex 於 10-4-2007 00:18 發表

到底佢地知唔知真實打仗係點,好似個個拎住火神0甘,邊好玩......|)
我相信唔認死係其中一個要用鏈匣打GAME ge reason....真槍一槍死,由打得遠準,同玩具槍冇得比

引用:
原帖由 rolex 於 10-4-2007 00:18 發表

大家value唔同好難講得明...有得玩最實際!
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:

佢地知唔知,我就唔咁講,或者佢地知但唔肯去接受。每個人都有佢地嘅選擇權,自己條路係點行,係自己控制。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 10-4-2007 00:20 發表

我相信唔認死係其中一個要用鏈匣打GAME ge reason....真槍一槍死,由打得遠準,同玩具槍冇得比
所以咪要揾班合得埋,又啱玩黎打原裝匣。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 10-4-2007 00:24 發表

佢地知唔知,我就唔咁講,或者佢地知但唔肯去接受。每個人都有佢地嘅選擇權,自己條路係點行,係自己控制。
所以要有班開荒牛帶起呢種玩法

引用:
原帖由 rolex 於 10-4-2007 00:28 發表

其實一向都有人咁打, 不過學好三年, 學壞三日, 見對家出兩個股, 我下次又出番兩個...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 10-4-2007 00:31 發表

其實一向都有人咁打, 不過學好三年, 學壞三日, 見對家出兩個股, 我下次又出番兩個...
我最鍾意玩士拉把做低d"股王"架啦

引用:
原帖由 rolex 於 10-4-2007 00:28 發表

伯言兄講得啱,我好記得有一次我地成隊十數人去大煙通觀光,我地個個都係用MP5A3 (大概1.5J),在場有大概五十人,有人就話五十人分兩隊對打,當然我地隊嗰幾両友喺一齊, 分好隊後有兩位哥仔行埋黎同我地講,你地啲MP5打唔死對家啲人架喎....   我地聽完後自己兄弟briefing要執生。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 armstong 於 9-4-2007 19:12 發表

幾時再執劑呀, 原裝marui火力+原裝marui匣
精精神神 殺退敵人

發新話題