發新話題

佢2個咁樣咩意思

決定左!
聽日唔去~
睇下佢有咩反應!

引用:
原帖由 豬肥 於 23-8-2009 21:31 發表
佢地講到唔去唔得
過左果日個海唔出得船?

唔明樓上講咩

引用:
原帖由 豬肥 於 23-8-2009 23:26 發表
唔明樓上講咩
師兄可能係講船期
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 豬肥 於 23-8-2009 22:57 發表
決定左!
聽日唔去~
睇下佢有咩反應!
我唔信可以做d咩囉
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

師兄個gf會唔會只係想你陪佢咋 而且d女仔都幾鐘意講反話(話分都唔係想分) 如果因為你唔去而分手既話 咁佢都唔係好得去邊 未趁時間尚早 早日上路囉

引用:
原帖由 主人 於 23-8-2009 23:41 發表
師兄個gf會唔會只係想你陪佢咋 而且d女仔都幾鐘意講反話(話分都唔係想分) 如果因為你唔去而分手既話 咁佢都唔係好得去邊 未趁時間尚早 早日上路囉
好明顯係樓主雖要人陪,只怪佢女朋友唔識做人,係呢d時候走去玩

引用:
原帖由 豬肥 於 23-8-2009 23:26 發表
唔明樓上講咩
姐係話:遲D先玩唔得咩

基本尊重都唔識....

同佢講: 我地關係到此為止...唔該晒~~

引用:
原帖由 mujiadam 於 23-8-2009 22:52 發表
講真下,我會同佢分手
我都係咁話
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

根本就係港女

講到明你聽日唔去就有咩後果 , 咪即係擺明俾綠帽你帶 ?

綠帽唔怕帶 , 最緊要除得快 !!

一段關係,係建立係兩個人既互相尊重上面
聽樓主講,平時你咩都就哂佢,呢段關係己經錯哂
其實呢種女仔,真係鍾意唔落,夾硬一齊,你永遠都唔會開心

你的女朋友&friends....都幾..惡喎..

『原帖由 豬肥 於 23-8-2009 21:31 發表
    佢地講到唔去唔得                                  』

冇野係唔去唔得既
更何況 只係去玩者... 有幾大件事呢...
其實去到呢一刻 就算佢地迫到你去 都唔會係一個好結果
不如對自己好d
聽日唔好理佢地既事了 在家休息一下 上去cgf好過啦~
^^
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 於 24-8-2009 00:07 發表
講到明你聽日唔去就有咩後果 , 咪即係擺明俾綠帽你帶 ?

綠帽唔怕帶 , 最緊要除得快 !!
餅爺既reply永遠都精警.....

發新話題