發新話題

[認真] 諗返起以前開始打game果陣...

諗返起以前開始打game果陣...

我最近諗返起以前一開始打game發生既事

其實用日本同國狗既人都係打wargame姐 點解要排斥對方呢...

其實wargame係群體活動 點解要排斥新仔呢...

del

[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 23-8-2009 23:49 發表
突然諗起 ..........發生咩事
我其實同過唔同隊玩過...

同第一班人玩 啲人好正義 話絕對唔用國狗
話D國狗抄日本仔 要抵制國狗

原來好鬼fd 又玩又影相 人地買左支國狗之後d態度360度改變 又唔同人影相

之後識左一個人 就跟左第二班人玩 但係除左佢 有啲人好排外... 我想大家熟啲 傾下計 啲態度又好冷淡

仲有...唉...跟得多人玩真係見唔少野...

引用:
原帖由 surefire0828 於 24-8-2009 00:05 發表

我其實同過唔同隊玩過...

同第一班人玩 啲人好正義 話絕對唔用國狗
話D國狗抄日本仔 要抵制國狗

原來好鬼fd 又玩又影相 人地買左支國狗之後d態度360度改變 又唔同人影相

之後識左一個人 就跟左 ...
其實有咩分別,一分錢一分錢,你有你貴玩,我有我平買

C兄我now又o米得支國狗,我都試過唔少.............
but 我都唔洗理佢地,因為佢地比國狗打中又o米要死
到時你串番佢一句: o衣???你比國狗殺牙??( 個下佢d反應先正 )

引用:
原帖由 TOM仔 於 24-8-2009 00:21 發表
C兄我now又o米得支國狗,我都試過唔少.............
but 我都唔洗理佢地,因為佢地比國狗打中又o米要死
到時你串番佢一句: o衣???你比國狗殺牙??( 個下佢d反應先正 )
要係社會生存要記住"打不還手,駡不還口,你串佢同佢串你用國九一樣,一樣咁無知

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 00:25 發表

要係社會生存要記住"打不還手,駡不還口,你串佢同佢串你用國九一樣,一樣咁無知
其實我話串反佢係想廣下笑,想樓主開心番
講開又講有時d中手玩到好盡係大庭廣眾,係到串我地d新手用國九,又串人唔識著3, 著到九唔答八.............
有時我都唔係錦開心,心想打game炸做show咩?
新手有邊個未做個???  其實我想廣下新手都系人o加,有父母生o加............... 打game都係為左開心,洗唔洗玩到錦盡呀??
但我會記住 蕉皮 C兄指教"打不還手,駡不還口"

引用:
原帖由 TOM仔 於 24-8-2009 00:57 發表

其實我話串反佢係想廣下笑,想樓主開心番
講開又講有時d中手玩到好盡係大庭廣眾,係到串我地d新手用國九,又串人唔識著3, 著到九唔答八.............
有時我都唔係錦開心,心想打game炸做show咩?
新 ...
多謝你~! 其實我依家玩果班不知幾開心 咁岩諗番以前d野姐

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 00:08 發表

咪又係打wargame~ 人地用咩槍又點 自己唔中意咪唔好用lo~ 理得人地玩咩...

講真吖我唔覺係咩問題囉~~~~~~買國九再改不知幾好 $$$平好多嫁
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 24-8-2009 18:10 發表
講真吖我唔覺係咩問題囉~~~~~~買國九再改不知幾好 $$$平好多嫁
我又玩國狗又日本 有時國九真係好鬼抵玩 ~

落到場打得死你咪又係一支好槍

引用:
原帖由 surefire0828 於 24-8-2009 18:01 發表

多謝你~! 其實我依家玩果班不知幾開心 咁岩諗番以前d野姐
C兄送你一句"忘記背後努力面前向著標竿直跑"

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 00:08 發表

咪係
我得枝dboy m4 + kxc g26
仲要做PMC
味又禁玩
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

唔理日本定國產,打得死人就係一支好槍
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

發新話題