發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 11:56 發表

新一代的環境是old一代 做成

與其complain新一代

不如檢討下你自己old一代係幾無能

(of course not all people are 無能)
你現在係請教人地喎,比d禮貌得唔得?

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 12:03 發表

You are right, but I only treat polite people politely
對唔住,我個人英語水平極低,要講既唔該用番中文

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 12:11 發表

新一代 is young, 冇見世面, 相比大人,難分是非, do you know what is eduation?

餵不教, 父之過
餵不教, 父之過?三字經都未識就又中又英?你老師教你個時你有無聽嫁?

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 12:24 發表

借隔岸的post http://www.wargameyau.net/viewthread.php?tid=52218 看看吧 please
係友台,唔係隔岸

知錯能改 善莫大焉
改都唔改 切你DeeDee

引用:
原帖由 zeta 於 24-8-2009 12:51 發表

一個無心上進嘅人, 無論環境幾好, 都只會係一個敗家仔
一個奮力上進嘅人, 無論環境幾差, 都一定會創到一番事業

p.s. 咩叫理境
理想環境?

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 12:55 發表

招大內公公
我小學既事黎啦喎,仲有咁多人記得,証明個廣告係得既

引用:
原帖由 zeta 於 24-8-2009 12:58 發表

搵到啦~
http://www.youtube.com/watch?v=pYJiV2_MSDA
2000年?我好似k3炸喎個時

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:16 發表

not 鋪路 is 教育

愛迪生?
1.extreme case
2. of course the affect of 環境 to every people are not the same

真是 main 環不0, Can you explain why 新一代 are worse thanold一代
你講緊咩姐其實?我用左自己最大既努力都係睇唔明,你打個d係邊個國家既文字黎嫁?

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:28 發表

愛莫能助
"愛莫能助"就留番比自己,打得出又中又英既人就真係無藥可救啦

原來有個咁既icon

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:37 發表
你係勁就今日出來打game 你小三怕你無錢 打街場
小三手拉雞?

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 13:36 發表

你依家先知?
好應景

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:42 發表

怕怕  打唔打嫁 係就快啦 我一定去

找ching看看我把g36c有無得救
槍壞唔緊要,最緊要個尾托夠硬

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:49 發表
(字都唔識多 好好笑?)

你知唔知咩叫 "版規" 呀~~?

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮 ...
難道你又知道?請看第14條

發新話題