發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 23:04 發表
我見到L神啦,j神啦,盲神啦,仲有無
還有死神啊 我先睡了 88(啊媽煩我了)

引用:
原帖由 odaan 於 25-8-2009 09:59 發表

條友話自己甘 Q 把炮 , 扮晒口齒伶俐
開 Game 又要人幫手 , 原來齋吹得把口 , 推三推四

路 , 我就擺明唔開比佢 , 有計自己黎 , 搞唔成正契弟
講得好 小弟一起身就見到3x頁變左6x頁 神績啊 就快1000啦 唔好停啊師兄

引用:
原帖由 lamwk00 於 25-8-2009 10:06 發表
岩岩起身~~~~撐2下先
還有6post就過1000啦 努力

引用:
原帖由 kimkileo 於 25-8-2009 10:13 發表

咁你係咪想即刻死去呀.....
死神來了!! 佢係時候見識下咩係神的家啦

引用:
原帖由 kimkileo 於 25-8-2009 10:15 發表

食左你既餐旦面未...
一千post啦 我食緊腸面

引用:
原帖由 Zap 於 25-8-2009 10:16 發表
Round 67. still standing?
keep going never give up 我有打中文啊

小弟玩野

附件

25-8-2009 10:30

引用:
原帖由 odaan 於 25-8-2009 10:36 發表

仲要出埋 D 狗屎垃圾 post , $300 ?? 個場合法既比個商業登記黎睇囉
無 , 乜 Q 都無 , 仲要今朝出 post 今日打

不如每人 兩球 , 上火星打丫笨 ??

挑 , 唔好比我睇死佢 , 佢做硬契弟
講完淆底 , 約 Game  ...
就看看佢做唔做契弟 9成做嫁啦 不過都等佢自認契弟

引用:
原帖由 於 25-8-2009 10:50 發表

琴日食左 今日食腿蛋治
神起身味啊 我地d凡人等左好內喎

引用:
原帖由 於 25-8-2009 10:52 發表

都預q左佢冇骨氣 比人大兩大就縮 一d大志都無 打game姐又唔係打架 洗乜怕約打game
上次x神game大家都好愉快
上次x神game我都味玩wg miss左

引用:
原帖由 蕉皮 於 25-8-2009 10:58 發表
打game必備
唔洗買彈啦 壞的都唔洗整 還可以用尾托

引用:
原帖由 lf2hooo 於 25-8-2009 11:03 發表

俾你啲狗屎垃圾都不如的人看, 咪益左你lo

個場是我私人地方, 在停車場中用布圍住.

你就淆底, 明日唔來正契弟
今日喎 你話25號喎 你做host 做咩放人飛機?
還有 版主 死神 係邊到 有人話人「俾你啲狗屎垃圾都不如的人看」有無犯規啊 有都唔好禁言唔 唔係無野玩啦

私人無拿牌都應唔得 洗唔洗要有龜看住你啊

引用:
原帖由 lf2hooo 於 25-8-2009 11:09 發表

今日我7點鉡在gate 等 到9時, 見冇人, 咪back home la
你又話8點開 你又無做list又無留電話又無話點去又無話有幾多人確定左 我地點去啊

引用:
原帖由 於 25-8-2009 11:09 發表

蕉皮 派你去做細作 去刺探軍情 睇下敵方基地係唔係呢類型的軍事設施 然後向總部匯報
做無間道

發新話題