發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 13:36 發表

你依家先知?
好應景

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:37 發表
你係勁就今日出來打game 你小三怕你無錢 打街場
老規矩無限番 ??

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:37 發表
你係勁就今日出來打game 你小三怕你無錢 打街場
人地問得榴彈喎
即係佢老豆老母唔慌窮啦

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:39 發表

老規矩無限番 ??
打non-stop不死game sir

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-8-2009 13:34 發表

唔係CQV咩?
幾驚係 BBQ 呀~~

你知啦 , 有 D 人有讀寫障礙 , 寫字掉轉架
唔係邊得黎成日打錯字 ?? 我夠講得多啦 , 又唔見我打錯

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:41 發表

幾驚係 BBQ 呀~~

怕怕  打唔打嫁 係就快啦 我一定去

找ching看看我把g36c有無得救

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:41 發表

幾驚係 BBQ 呀~~

人地回左幾版先至習慣打中文, 可能人地係ABC啦, 成日又中又英係慘d ga la...個腦唔知出咩語言呢?

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 13:40 發表

人地問得榴彈喎
即係佢老豆老母唔慌窮啦
我洗怕佢~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-8-2009 13:43 發表

人地回左幾版先至習慣打中文, 可能人地係ABC啦, 成日又中又英係慘d ga la...個腦唔知出咩語言呢?
火星文;

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:43 發表

我洗怕佢~~

http://forum.wargame-operation.c ... th_0710/20071016_9f ...
好多好多 我全部wg野都無你e到禁多錢

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:42 發表

怕怕  打唔打嫁 係就快啦 我一定去

找ching看看我把g36c有無得救
槍壞唔緊要,最緊要個尾托夠硬

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:43 發表

我洗怕佢~~

http://forum.wargame-operation.c ... th_0710/20071016_9f ...
怕你打得佢唔痛....你知啦,人地有5mw紅外線盲你目..小心d好!

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 13:45 發表

槍壞唔緊要,最緊要個尾托夠硬
去扑人   g36c個托一定夠啦

引用:

我洗怕佢~~

我得三粒,又唔識用榴彈headshot人
槍又得枝雞野,睇黎要做裝甲摘彈兵

發新話題