發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:45 發表
好多好多 我全部wg野都無你e到禁多錢
幅相 2007 年架喇~~我又添多左 6 隻~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-8-2009 13:45 發表

怕你打得佢唔痛....你知啦,人地有5mw紅外線盲你目..小心d好!
小弟都有個ssp $40的雷射

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:47 發表

幅相 2007 年架喇~~我又添多左 6 隻~~
射到你無gas....

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:37 發表
你係勁就今日出來打game 你小三怕你無錢 打街場
唔好咁蝦人啦  
係就約埋係依加小學最受歡迎既CSO上決鬥

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:26 發表

教育 ?? 我無教咩 ?? 你又姓賴 ??
有例子就係極端 , 梗係啦 , 你唔夠我講丫嘛 (how do you say that, I only say one example is extreme)可恥
環境固定 , 係睇人心想唔想爬 , 你自己下下逃避現實 , 你睇下你寫篇野講乜春 ?? how do you know I 逃避現實, I study hard. I come HK from some village of mainland China so my eduation is low, but improve fastly.
你自己 "冥頑不靈" 唔夠人講道理 , 字都唔識多 ...
(字都唔識多 好好笑?)

你知唔知咩叫 "版規" 呀~~?

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句,違者將被處罰,屢犯者或以粗言辱罵/人身攻擊/挑釁其他版友者將被處罰,情況嚴重者將被永久禁言。

3.請勿對其他會員作出不敬行為、或刻意擾亂論壇秩序,違者將被處罰,情況嚴重者將被禁言。

4.如發現有人於POST WAR 中小事化大、火上加油或無事生有者將有可能作出適當處分,嚴重者將即時禁言。

諗住同人撐之前 , 睇下人地係咩料先同人撐 , 你越撐只係會越肉酸???????????

肉酸? 我唔care, I dont scare of 偽君子, I just want to prove the fact
我真係好好人!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-8-2009 13:45 發表
怕你打得佢唔痛....你知啦,人地有5mw紅外線盲你目..小心d好!
我有 綠雷射~~
仲有 ......

壁球炮

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:49 發表

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮 ...
難道你又知道?請看第14條

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:49 發表

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮 ...
有無看到話唔好對會員做不敬的行為 師兄唔係俾你罵 係要尊重 你要人教就聽話 唔通你在學校對老師都無禮?

等我又去買多幾粒牛牛先~

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:50 發表

我有 綠雷射~~
仲有 ......

壁球炮

http://forum.wargame-operation.com/attach ...
得喎 一面力都無

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:52 發表

有無看到話唔好對會員做不敬的行為 師兄唔係俾你罵 係要尊重 你要人教就聽話 唔通你在學校對老師都無禮?
人地可能有錢到請人番黎教呢?

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 13:53 發表

得喎 一面力都無
可能會內傷

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:34 發表

逆境自強只限能力, not 人格

逆境自強-not easy 改人格-very difficult

it is the view of 單哥, not mine
你想換一個燈膽,都要睇下個燈膽想唔想比人換先啦
要去改一樣野,你想改,又點會難呢?

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 13:53 發表

人地可能有錢到請人番黎教呢?
少爺? 我估cgf唔受自大 無品的少爺 不過姑爺仔唔算

你果d咁既英文...又冇tenses又冇preposition, 你come HK from some village of mainland China so my eduation is low, but improve fastly.
嘩你咁既野都打得出,重話 imrpove fastly......QUICKLY囉唔該!
我識大把人係大陸來香港, 都唔見人地會Fastly囉....

發新話題