發新話題

lf2hooo 好好人

Round 13, still standing.....

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 14:12 發表
佢除左抄d仁義道德撐 , 仲識做 D 乜丫, 係人都得la

oddan係呢個 post 入面已經證實左佢既能力
講理論唔夠講 , 講做人唔夠講

淨係識話上一代唔開路 , 唔開路佢晨早餓死左喇~~???
gum第一代就餓死la 傻瓜
...
出icon post會比人扣分

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 14:12 發表

...
死啦
我開始連中文都睇唔明

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 14:13 發表

none of your business
小朋友 係This is none of your business. 才是完整句子啊

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 14:03 發表

人地出世就出名 ?? 佢地靠後天成功而出名
世界上多唔多呢 D 人 , 你望下你 , 真係你好意思問

死剩把口 , 10 歲仔就叫你老豆過黎評理 , 睇下邊個岩 ??
我用one year 就 can ABC and type Chinese, I am very hard working already.
我真係好好人!

引用:

...
都唔知邊個唔夠講
出黎打 Game 喎 , 你呢 ?? 唔係笠水呀嘛~~

唔知上一代有幾辛苦
呢 D 係未經歷過既無知
對於 D 盲字都唔識多個既吹水兒童

我地招晒標喇 , 等你夠疆出黎就開 Game 架喇~~

lf2hooo佢係唔係玩緊野???
太陽神

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 14:16 發表

我用one year 就 can ABC and type Chinese, I am very hard working already.
就 can ABC
係我睇錯定係你打錯

引用:
原帖由 crazy_herman 於 24-8-2009 14:18 發表

就 can ABC
係我睇錯定係你打錯
你無錯 你是對的 lf2hooo 地球很危險的 快點回去火星吧

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 14:15 發表

小朋友 係This is none of your business. 才是完整句子啊
小朋友 CGF 一向都用口語, 口語一向都唔一定要完整句子
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 14:19 發表

你無錯 你是對的 lf2hooo 地球很危險的 快點回去火星吧
唔得
佢以經比火星政府趕左出黎

引用:
原帖由 crazy_herman 於 24-8-2009 14:18 發表

就 can ABC
係我睇錯定係你打錯
learn ABC I mean, I can speak English
我真係好好人!

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 14:19 發表

小朋友 CGF 一向都用口語, 口語一向都唔一定要完整句子
但你說的不是英文口語喎

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 12:14 發表

死啦 , 我好執著 , 我自己打中文定英文都好憎打錯字
我覺得係對文化既一種侮辱

字 , 本身係有佢既根據 , 文字作為訊息傳遞工具
打錯就會令人誤會 , 打錯字令人地誤會 , 亦無得抵賴
而家 D "植物人" 唔學唔 ...
單哥我睇到第4頁都頂佢唔順 ......單哥講得好
問人又冇禮貌....我地要預左睇typing mistake架........

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 14:16 發表
係囉 , 所以咪就淨係識得吹水囉 ,
你學打字不如先學好基本語文 , 好過你而家打野出黎無人明~~

發新話題