發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:28 發表

愛莫能助
"愛莫能助"就留番比自己,打得出又中又英既人就真係無藥可救啦

引用:
原帖由 zeta 於 24-8-2009 13:28 發表

逆境自強嘅例子實在太多
由冇設備嘅居禮夫婦到坐監嘅希特拉都有

我e家問緊你嘅睇法, 你叫我問單哥做乜
我e家返學校還返個wave generator, 一陣先睇下你有咩高見
逆境自強只限能力, not 人格

逆境自強-not easy 改人格-very difficult

it is the view of 單哥, not mine
我真係好好人!

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 13:32 發表

我驚變左CQC
唔係CQV咩?

引用:
原帖由 dondon24 於 24-8-2009 13:31 發表
同樓主講真係對牛彈琴講極都唔聽

你開呢個帖係想做d咩?咪又係因為睇果班你認為成日教訓新手既師兄唔順眼,然後借一個問題鬧人

你成日話而家既風氣係點點點造成,成日話老一代點點點衰,我都係90後一族,但係不見得 ...
我又唔明佢點解會有資格嘲笑人地學歷
佢自己都話自己小三,我相信在坐各位都高過佢掛

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:23 發表
how much? can you say)
ask oddan
富蘭克林 , 莫札特 ....... (逐個數 ?? 自己去 search)

唔夠人講諗住係呢 D 小事抽秤 ??

你 93 年 , 你今年 16 歲 , 夠唔夠疆同我 16 歲做既事比 ??

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:34 發表

逆境自強-not easy 改人格-very difficult

it is the view of 單哥, not mine
兄台你咁識辯駁,點解自己又唔識解決自己既問題呢?

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:28 發表
愛莫能助
都唔知係邊個愛莫能助

原來有個咁既icon

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 13:35 發表
原來有個咁既icon
你依家先知?

你係勁就今日出來打game 你小三怕你無錢 打街場

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:34 發表

好難 ??

要你離開溫室面對現實梗難啦

你都知你人格有問題呢~~

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:37 發表
你係勁就今日出來打game 你小三怕你無錢 打街場
小三手拉雞?

引用:

夠啦,真係夠啦
我完全唔明你翕乜春
你不如去改善下你既語文能力先啦

發新話題