發新話題

lf2hooo 好好人

lf2hooo 好好人

電筒用le盲目?

真ga?

我可唔可以用我枝 5 mw green laser 盲目?

本帖最近評分記錄
我真係好好人!

冇人

本帖最近評分記錄
我真係好好人!

引用:
原帖由 golliwog19 於 24-8-2009 10:11 發表
《盲目》一書是1998年諾貝爾文學獎得主薩拉馬戈在1995年發表的重要作品。以卡夫卡式筆調敘述人們突如其來淪入荒謬的失明境地,是一部極富哲理意涵之作。
the meaning is blocking enamy`ss vision
本帖最近評分記錄
我真係好好人!

引用:
原帖由 紗夢 於 24-8-2009 10:21 發表
小朋友...無大人教你激光會對你隻眼仔有害唔準望嗎?此外亦唔可以射向其他生物對眼喎..
你用strong light flesh at me 冇害?

本帖最近評分記錄
我真係好好人!

引用:
原帖由 martinmhk 於 24-8-2009 10:34 發表
開頭我仲以為佢想講,led 都可以盲目..
depends in how strong
本帖最近評分記錄
我真係好好人!

引用:
原帖由 zeta 於 24-8-2009 10:42 發表

你當我地要24/7 1分鐘內答你嘅火星文問題?

where?

因為flesh唔係動詞
係 `flash` 好明顯係typo la
`Flesh can be a verb`
http://hk.dictionary.yahoo.com/search.html?q=1&s=flesh

英語唔好就唔好扮強la
冇de自知之明
本帖最近評分記錄
我真係好好人!

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 10:49 發表

一種係刺激視覺神經而需要短暫回復 (即係夜晚影相用閃光燈)

一種係破壞視覺神經引致永久受損

當你食飯食麵會飽 , 你唔會諗食砒霜會唔會飽
兩種唔同性質既野 , 明嗎 ??
my laser <5mw

話時話可唔可以用grenade headshot 人

我真係好好人!

引用:
原帖由 evanlee0823 於 24-8-2009 10:54 發表
愛情,就真係會令人盲目..
藍莓,食左就可以明目....

好句!
我真係好好人!

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 11:00 發表

[翻譯]你用強光餵養我冇害?[/翻譯]
都好似有問題
係 `flash` 好明顯係typo la
我真係好好人!

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 10:49 發表

一種係刺激視覺神經而需要短暫回復 (即係夜晚影相用閃光燈)

一種係破壞視覺神經引致永久受損

當你食飯食麵會飽 , 你唔會諗食砒霜會唔會飽
兩種唔同性質既野 , 明嗎 ??
有次我去打CQV, 個教練用電筒照到我狂標眼水, 打乞chea      算唔算害

I punch your head hardly 算唔算害
我真係好好人!

引用:
原帖由 zeta 於 24-8-2009 11:34 發表

你英文都唔見得好過我幾多
enemy變左enamy
flash變flesh
differences變diffences

我唔知你手指咩構造定係你未識打字, e同a可以完全調轉

講起黎, 我地老馮答你咩
唔係英文好唔好, 係你

英語唔好就唔好扮強la
冇de自知之明
我primary 3 英文唔好 打中文字好slow

Dont think I `得閒中文 , 得閒英文` I just dont know how to type some Chinese word

不過至少我有自知之明unlike you
我真係好好人!

引用:
原帖由 lamwk00 於 24-8-2009 11:43 發表
seriously,  most of the fields (including CQB), the Host won't allow people using laser during the game. First of all is for your own safty.
how about if my laser pen is  lower than 5mw?
我真係好好人!

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 11:17 發表

新一代 D 英文不嬲都係 "填字遊戲"
新一代的環境是old一代 做成

與其complain新一代

不如檢討下你自己old一代係幾無能

(of course not all people are 無能)
我真係好好人!

引用:
原帖由 lamwk00 於 24-8-2009 11:48 發表
what the hack is "CQV" ?? are you trying to say "CQB" ??
odaan 兄都講左用 "FLASH Light" 係一種刺激視覺神經方法, 眼睛正常係會流眼水,因為身體反應係保護對眼
Have a look at the keyboard, it is a typo again

the use of pain is also 保護身體
我真係好好人!

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 11:58 發表

你現在係請教人地喎,比d禮貌得唔得?
You are right, but I only treat polite people politely
我真係好好人!

發新話題