發新話題

lf2hooo 好好人

大家真係熱心...又幫人網上教仔....

講多無謂啦,約出來打場game當面對質好過啦~

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 13:32 發表

我驚變左CQC
唔係CQV咩?

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:34 發表

逆境自強只限能力, not 人格

逆境自強-not easy 改人格-very difficult

it is the view of 單哥, not mine
兄台你咁識辯駁,點解自己又唔識解決自己既問題呢?

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:41 發表

幾驚係 BBQ 呀~~

你知啦 , 有 D 人有讀寫障礙 , 寫字掉轉架
唔係邊得黎成日打錯字 ?? 我夠講得多啦 , 又唔見我打錯
人地回左幾版先至習慣打中文, 可能人地係ABC啦, 成日又中又英係慘d ga la...個腦唔知出咩語言呢?

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:43 發表

我洗怕佢~~

http://forum.wargame-operation.c ... th_0710/20071016_9f ...
怕你打得佢唔痛....你知啦,人地有5mw紅外線盲你目..小心d好!

你果d咁既英文...又冇tenses又冇preposition, 你come HK from some village of mainland China so my eduation is low, but improve fastly.
嘩你咁既野都打得出,重話 imrpove fastly......QUICKLY囉唔該!
我識大把人係大陸來香港, 都唔見人地會Fastly囉....

引用:
原帖由 HunterX 於 24-8-2009 14:00 發表
[廣告時間] 玩laser 請到Laser Zxxx [/廣告時間]

果度都冇5mw laser...

引用:
原帖由 101653 於 24-8-2009 22:08 發表

CQV場
唔比打CQC?
CQK唔好?咁鬼QK....

嘩...真係要搵間塑膠廠出來先夠膠派俾樓主...

發新話題