52 1234
發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 廢柴 於 25-8-2009 09:39 發表
仲差10個post過千, 倒數了?
條友話自己甘 Q 把炮 , 扮晒口齒伶俐
開 Game 又要人幫手 , 原來齋吹得把口 , 推三推四

路 , 我就擺明唔開比佢 , 有計自己黎 , 搞唔成正契弟

引用:
原帖由 tony2005443 於 25-8-2009 10:01 發表
講得好 小弟一起身就見到3x頁變左6x頁 神績啊 就快1000啦 唔好停啊師兄
仲要出埋 D 狗屎垃圾 post , $300 ?? 個場合法既比個商業登記黎睇囉
無 , 乜 Q 都無 , 仲要今朝出 post 今日打

不如每人 兩球 , 上火星打丫笨 ??

挑 , 唔好比我睇死佢 , 佢做硬契弟
講完淆底 , 約 Game 唔敢約得成 , 齋吹廢物一件

引用:
原帖由 tony2005443 於 25-8-2009 10:40 發表
就看看佢做唔做契弟 9成做嫁啦 不過都等佢自認契弟
佢係契弟係事實 , 唔到佢唔認
神勇 "淆神" 既稱號 , 可能要轉讓喇~~

引用:
原帖由 lf2hooo 於 25-8-2009 11:03 發表
俾你啲狗屎垃圾都不如的人看, 咪益左你lo

個場是我私人地方, 在停車場中用布圍住.

你就淆底, 明日唔來正契弟
傻 Kai , 睇左日曆未呀 ??
你約 25 號 , 今日咪 25 號囉
真係盲 Kai
http://www.civiliangunner.com/cg ... p;extra=&page=1

哎呀 ............. 神 Kai 已消失於地平線上

引用:
原帖由 tony2005443 於 25-8-2009 11:34 發表
放心 佢死係版主手上啦 RIP
好彩臨死前我趕得切記得佢 D 野
各位 , 請 save , 方便日後恥笑之用

附件

lf2hooo - 吹水廣場 - CGF - Powered by Discuz!.JPG (107.42 KB)

25-8-2009 11:39

lf2hooo - 吹水廣場 - CGF - Powered by Discuz!.JPG

引用:
原帖由 蕉皮 於 25-8-2009 12:26 發表
post開始無咩力
雖則佢就算在生 , 還拖都還到 9 唔搭 8 , 但我唔多想玩死屍

52 1234
發新話題