發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 Boniface 於 24-8-2009 22:11 發表
唔制打,我要同樓主打cqc呀
唔制
我真係好好人!

引用:
原帖由 Castlevania 於 24-8-2009 22:16 發表
我地一定要推佢上榜啦~
唔准
我真係好好人!

引用:
原帖由 alien 於 24-8-2009 22:28 發表

送呢個比佢都嫌浪費。
born you 都嫌浪費space
我真係好好人!

引用:
原帖由 飛哥仔 於 24-8-2009 22:46 發表
本來打左過千字既REPLY....不過都係算啦, 反正都係點都反咬一番.....

支持奧單兄講約出來打一場算啦, 最多比埋入場錢你又點話, 再送多成包彈比你.....(嘿...)
REPLY PLEASE

I promise no 反咬 even if it is nonsense
我真係好好人!

引用:
原帖由 基爾芬 於 24-8-2009 22:52 發表

神呀!請給我一個時間

friday in Gun street?
我真係好好人!

引用:
原帖由 飛哥仔 於 24-8-2009 22:54 發表

太精彩啦, 比J神哥次有過之無不及, 真係追POST都追死 (之後下面我係用"只看該作者FUNCTION來REPLY...)

出POST之前唔CHECK下D字, 成日TYPO , CGF已經算好好架啦, 其他FORUM見你串串共仲唔潤返你轉頭. 自己打錯 ...
I will reply you later

親身教學? You can use MSN now to talk with me
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 23:04 發表

唔係later喎
You can use MSN now to talk with me
唔係you can use msn to talk with me now咩?
the meaning is not the same, I get really tired of typing
我真係好好人!

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 23:10 發表
有膽你就出黎打番場
係打你就開post
唔開我地打少場無所謂
我無所謂
我真係好好人!

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 23:17 發表

咁仲唔開post?
我地每分鐘幾百萬上落,無時間等你
where
我真係好好人!

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 23:19 發表

你唔係話你花園有個私家場咩?
I mean where should I post
我真係好好人!

引用:
原帖由 Mr.X 於 24-8-2009 23:41 發表
他出左個叫HI的POST
呵呵
我真係好好人!

引用:
原帖由 zachary 於 24-8-2009 23:51 發表
JUST LAND AT HO CHI MING CITY

有冇人話我知點解改解左名ge....
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1
我真係好好人!

引用:
原帖由 odaan 於 25-8-2009 10:36 發表

仲要出埋 D 狗屎垃圾 post , $300 ?? 個場合法既比個商業登記黎睇囉
無 , 乜 Q 都無 , 仲要今朝出 post 今日打

不如每人 兩球 , 上火星打丫笨 ??

挑 , 唔好比我睇死佢 , 佢做硬契弟
講完淆底 , 約 Game  ...
俾你啲狗屎垃圾都不如的人看, 咪益左你lo

個場是我私人地方, 在停車場中用布圍住.

你就淆底, 明日唔來正契弟
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 25-8-2009 11:04 發表

今日喎 你話25號喎 你做host 做咩放人飛機?
今日我7點鉡在gate 等 到9時, 見冇人, 咪back home la
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 25-8-2009 11:10 發表

你又話8點開 你又無做list又無留電話又無話點去又無話有幾多人確定左 我地點去啊
gum又話我放人飛機, 冇口恥
我真係好好人!

發新話題