17 12
發新話題

心情

心情

唔好意思,我打完又刪.打完又刪...都唔知點講好...
但係呢個首我聽完覺得反映我的心情

陳柏宇 – 斷絕來往

或再不配合 共你一對
都想當老友伴隨
始終兩腳難後退 太不識趣
單向地愛下去
別這種態度 極之乾脆
約見面藉口諸多 說要推
如果不想再面對 慘遭負累
無謂再做朋友 便告吹

*我會消失 讓自己一個抑鬱
道謝你絕情 絕得送上這種惡疾
來日裡 你與我各自賣醉
再也不知你於週末怎麼生趣
盡快消失 為自己一個呼吸
若令你動情或者我永遠不及
即管退隱 誰人令我這麼固執

或有種隔膜 沒法攻破
都可否念於當初 吻過麼
如果騷擾你是我 不勝負荷
寧願斷絕來往 就這麼

Re*

偷生過每日 日夜都因你抑鬱
念盡你絕情地放棄愛我
是千夫所指的過失
純情願憎多一個人 不接受憐憫

http://www.youtube.com/watch?v=VjrYbfQQwgc

耐不時係槍街見到D人同自己的愛侶一齊行槍鋪.可能只係睇國狗/WINDOW SHOPPING ,
對比自己,雖然去買野鋪頭可能話係貴價CUSTOM鋪,但唔知點解我反面好羨慕睇緊國狗的他們
有時候真係好想同睇緊國狗的他們交換...
玩到噤貴,噤靚的玩具槍,卻只帶來無盡的空虛

搵再多的錢.買再貴的野...都係無用
因為果份的高興,果份的滿足,已經再無人可以同我分享

引用:
原帖由 於 24-8-2009 23:04 發表
我同你分享lo 我同你行 但你比錢
我唔要你.我要她!!!

不如我吖
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 25-8-2009 00:57 發表
不如我吖

你地...原來係基的...

I don't believe it 是我放棄了你 只為了一個沒有理由的決定
以為這次我可以 承受你離我而去 不必讓你傷心卻刺痛自己

一個人走在傍晚七點的台北City 等著心痛就像黑夜一樣的來臨
I hate myself 又整夜追逐夢中的你 而明天只剩哭泣的心

怎麼才能讓我告訴你 我不願意 教彼此都在孤獨裡忍住傷心
我又怎麼告訴你 我還愛妳 是我自己錯誤的決定

我要告訴你 我不願意 教彼此都在孤獨裡忍住傷心
我又怎麼告訴你 我還愛你 是我自己錯誤的決定

引用:
原帖由 於 25-8-2009 17:01 發表

試下聽佢果首"如果不是因為你"仲正
=0=!
音樂如果過份宣洩,對身體有害...

Why do we never know what we've got 'til it's gone
How could I carry on
The day you went away
Cause I've been missing you so much I have to say
Been crying since the day
The day you went away

引用:
原帖由 於 25-8-2009 17:17 發表

唔識貨
聽完啦-0-
更心酸

引用:
原帖由 於 25-8-2009 17:35 發表

係唔係仲到肉呢...正歌黎...

有一句歌詞唔岩我用...

如果不是因為妳 我不會見識愛可以從天堂置人於地獄
擁抱它 這代價用一輩子還不清
怪我太癡心 恨妳太絕情 這不堪的感情
好到肉

啊 給我一杯忘情水 換我一夜不流淚
所有真心真意 任它雨打風吹 付出的愛收不回
給我一杯忘情水 換我一生不傷悲
就算我會喝醉 就算我會心碎 不會看見我流淚

過埋12點我就要m到完x!!

師兄,過去,我有完美的她,完美的感覺,完美的一切....現在一一幻滅了....

引用:
原帖由 mujiadam 於 26-8-2009 02:23 發表
師兄,過去,我有完美的她,完美的感覺,完美的一切....現在一一幻滅了....
我M到完啦,希望你都快D M到完啦...
諗得多傷身

可能佢唔係你班車,亦可能佢只係返廠維修.過一排你又搭到呢

引用:
原帖由 Andy 於 26-8-2009 09:11 發表

我M到完啦,希望你都快D M到完啦...
諗得多傷身

可能佢唔係你班車,亦可能佢只係返廠維修.過一排你又搭到呢
E.....Andy 你係唔係WGO 個個!!??
Saving Private Kai人

17 12
發新話題