16 12
發新話題

買backpack一問??

買backpack一問??

想買個backpack 打game同出街用

買"而高" (大約$2xxx) 還是 Gregery um21 個daypack(MK 賣緊$1900) 好??

那個較實用

請各位大大比d意見

thx very much

引用:
原帖由 siuwing 於 9-4-2007 20:15 發表
想買個backpack 打game同出街用

買"而高" (大約$2xxx) 還是 Gregery um21 個daypack(MK 賣緊$1900) 好??

那個較實用

請各位大大比d意見

thx very much
LBT

買個Mountain Wolf....60L都係4百蚊..... 平,抵,實用,行山又得~~"啪"~~得左!

唔想網購
即買即用較好呢

60L 太大過了

出街恐怕不太合適呢

引用:
原帖由 siuwing 於 9-4-2007 20:56 發表
60L 太大過了

出街恐怕不太合適呢
其實你就咁講打game出街用...又唔講要裝幾多野....

我點都覺得買個所謂軍用backpack真係有d浪費...同樣大細用途既平咁多,用料又唔係特別靚...
點解唔買個deuter/vaude/lafuma/karrimor 算呢?
雖然個款,好似3-Day 咁係幾型...不過,隔數,袋數又少,真係唔好實用 lor~

個人意見,可以不理....還請各位軍品死忠唔好串我...

大大的話也有道理
我也是用columbia的背包打game的
可惜size太小
放不下背心
所以現在想買一個和"而高"A-3差不多大小的
就是厚度較大,可以放背心
而且不放東西時,把背包壓平,看上去就不會像行山背包那樣大
所以我想"而高"A-3和 gregory um21 daypack也很適合
就是想吸收一下各位大大對兩者的意見再決定
不用介意,有意見請盡量發表

買Gregory去打game , 浪費左d喎
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #6 adrianyahk 的帖子

絕對同意師兄嘅睇法!我以前都用過deuter同lafuma,
不過而家都係用緊"鷹"牌3 day pack,
其實係純為滿足心理多於實際需要。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-4-2007 20:44 發表
買個Mountain Wolf....60L都係4百蚊..... 平,抵,實用,行山又得~~"啪"~~得左!
邊度搵到d咁既好野...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 10-4-2007 00:05 發表

邊度搵到d咁既好野...
旺角... 唔記得係55+10定係點...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-4-2007 00:09 發表

旺角... 唔記得係55+10定係點...
如果adrianyahk大哥比到個大約地址我就好喇
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 10-4-2007 00:12 發表

如果adrianyahk大哥比到個大約地址我就好喇
總之係波鞋街既一間鋪頭(唔記得係地鋪定上一層)....不過一定唔係大"鐘"...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-4-2007 00:14 發表

總之係波鞋街既一間鋪頭(唔記得係地鋪定上一層)....不過一定唔係大"鐘"...
明白哂!

引用:
原帖由 伯言 於 10-4-2007 00:15 發表

明白哂!
記住唔好買果隻....Leaveland...d百貨公司成日會有佢減價.....我個fd行行下山條帶斷左...重要落雨,慘過dee dee...

16 12
發新話題