發新話題

[others] 有關自砌WA系GBB M4 問題

引用:
原帖由 noveske 於 31-8-2009 18:18 發表

AGM GBB parts are very poorly made.  If you are going to 自砌, you might as well spend more.  But again, depends on your budget.  

你有要靚有要平沒有辦法 wor...
我絕對認同你個句~{要靚有要平沒有辦法 wor}
睇你咩要求啦~
要靚就一定貴嫁啦~
好難兩全其美~

太陽神

引用:
原帖由 Predator 於 1-9-2009 00:57 發表
扒完文, 上網睇完料, 真係覺得WA系統好玩D, 唔講WA同WE個BOLT問題, 只講外觀同配件, WA系真係多好多野玩.
當然啦~又其是prime出的身~
請加入WA system吧~
太陽神

引用:
原帖由 derek 於 1-9-2009 14:20 發表
yea
INO had a new 2009 version
不過........INO前科好大陰影~
http://www.arms-cool.net/forum/thread-42615-1-1.html
太陽神

引用:
原帖由 jpg 於 1-9-2009 18:27 發表
PTW is AEG, While INO is GBB, it is so hard to compare two different guns. I think the finish of INO is more realistic than Prime finish.
其實我睇緊多個POST發現~~
~INO玩軍用版好D,因為表面處理比較粗糙接觸真槍.
~PRIME玩民用版好,因為佢出D野比較細緻細膩,表面處理好靚,適合玩民用槍.(注意:表面處理通常民用做得靚過軍用)
大家可以睇睇呢個網參考下~
玩民用槍款就一定係prime最好嫁啦~
http://stickman.rainierarms.com/index.php?gallery=.

太陽神

引用:
原帖由 Predator 於 2-9-2009 00:16 發表
thanks all of you for professional advises. I know what I want now. Thanks again
慢慢考慮買邊隻,唔好急於一時,如果唔係會買左好多無謂野番黎,到時就晒左錢嫁啦~
記住慢慢黎,諗清楚自己個要求係咩,唔好急.
最緊要睇多D前人做過GE野,吸收佢地的exp.
太陽神

引用:
原帖由 Kane 於 2-9-2009 19:01 發表

車多一刀先算吧
O~THX C兄提供如此有用資料~
買井勝野都係等多陣比較好~
太陽神

引用:
原帖由 Kane 於 2-9-2009 05:12 發表

吾生見識小,紅圈是什麼?
睇黎今次.........井勝..

太陽神

引用:
原帖由 Kane 於 2-9-2009 23:38 發表

唔修改???
佢真係唔改???
定係井勝發現了真機都可能會緊樣??
定係佢想陰人,再出另一ver再賺?

太陽神

引用:
原帖由 Kane 於 2-9-2009 23:56 發表
經典/槍用槍型者,如M4A1,SPR.....
吾生寄望VFC也
民用槍型者,如N4,MAGPUL
吾生則用PRIME 身也
井勝者,自號真數
為何井勝者身出現WA 身之模線
敗筆也
[民用槍型者,如N4,MAGPUL
吾生則用PRIME 身也]
小弟都係緊諗的~
不過都係睇下D用家report睇下井勝佢咩事先~
太陽神

引用:
原帖由 gainax 於 3-9-2009 20:03 發表
製作果時整出黎,又冇修正番,
正常軍規M4A1都冇果條野, 網上d圖都睇唔到有,
可能抄錯野?
嗯~~~抄錯野,睇落會變成一個大笑柄
不過佢出左貨未先??如果未出貨,都可能仲會修改~
太陽神

發新話題