發新話題

Gas blowback M系列鎗款貼圖區(請勿吹水)

引用:
原帖由 jpg 於 1-12-2009 05:56 發表
自己買個gp 再diy 啦. 搵d 細銼慢慢挫返個位出呢啦. 係就係有難度, 不過要靚冇計.

回覆 150# 的帖子

如果搵到地方肯車好似易D,
手銼小弟無物信心有甘既手工x!!

..............

回覆 151# 的帖子

只要有恆心, 鐵柱磨成針啦...講笑, 用dremel 會唔會容易d 呢. 用dremel , 挫加沙紙...sorry, 小弟未試過得唔得, 到我有時間整好既話再post 上黎啦.

引用:
原帖由 Predator 於 1-12-2009 13:40 發表
MANU Body...........

predator師兄支WE...好吸引
Where can buy the body!!??

PTW身改裝的.......

Yes, MU logo

I'm lazy and stupid, so just bought a PTW upper and asked my friend to modify for me.

引用:
原帖由 jpg 於 1-12-2009 17:16 發表
只要有恆心, 鐵柱磨成針啦...講笑, 用dremel 會唔會容易d 呢. 用dremel , 挫加沙紙...sorry, 小弟未試過得唔得, 到我有時間整好既話再post 上黎啦.
剛收左個dboy,幾似下喎

回覆 159# 的帖子

麥dboy 有得單買咩? 睇過好多網都唔見有.

D Boy fits for WE?

引用:
原帖由 jpg 於 4-12-2009 04:19 發表
麥dboy 有得單買咩? 睇過好多網都唔見有.
無呀我問過晒,我收人二手的,
係逆牙,不過隻色好好多啦

引用:
原帖由 Predator 於 4-12-2009 18:58 發表
D Boy fits for WE?
Dboy -14mm, WE?

錯色又買錯尾 ,點解個身可以藍黑色 ,又要找人整

附件

12-12-2009 09:02

引用:
原帖由 gainax 於 12-12-2009 09:02 發表
錯色又買錯尾 ,點解個身可以藍黑色 ,又要找人整
我低諗D
$1K 收左佢

發新話題