發新話題

黎巴嫩內戰

黎巴嫩內戰

無後座力砲真係冇後座力!?!?

好多AK造型
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 Paul 於 10-4-2007 03:14 發表
咁托住來射就真係有點....

引用:
無後座力都有重量掛........??!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
我諗緊一樣既野....重要係105mm!!!!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-4-2007 18:36 發表

我諗緊一樣既野....重要係105mm!!!!!
砲管唔熱咩

我想知佢地果幾套咩webbing...幾型wor...

打game 用呢d look 一流呀....

[img] [/img]

[img] [/img]

有冇搞錯,係106mm無後座力砲啊......

引用:
原帖由 匪兵乙 於 10-4-2007 19:01 發表

有冇搞錯,係106mm無後座力砲啊......
個個都係機動戰士... !?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-4-2007 18:52 發表

我想知佢地果幾套咩webbing...幾型wor...

打game 用呢d look 一流呀....
好似係南非既wbbing , 外型少少似58
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 11-4-2007 11:01 發表

好似係南非既wbbing , 外型少少似58
上面果隻好似幾好用wor....

我明白到了宗教自由的可貴之處.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

發新話題