44 123
發新話題

[認真] 愈愛愈深

愈愛愈深

我係一個平平無常既中學生
一年前鐘意左一個同班女同學
同佢慢慢熟落左
有時會係MSN傾下心事
關係都算唔錯
我班fd成日做D野暗示我咩咩佢
但佢都冇理

升班後超難得同佢讀番同一班
但一個暑假冇見
傾少左計
而我就愈黎愈鐘意佢
晚晚都諗住佢
佢係果種好俾心機讀書既女仔
我都唔想同佢講令佢心煩
但日日都想見到佢
夢見佢都唔係奇事
各位C hing可唔可以俾D意見我
屈住屈住好辛苦呀

好好記住呢種感覺
隨年紀漸長
呢種感覺只能回味

引用:
原帖由 laurence 於 4-9-2009 17:01 發表
好好記住呢種感覺
隨年紀漸長
呢種感覺只能回味
C hing認為我應唔應該同佢講?

去試下啦~~~~~不做而後悔俾做過而後悔來得更傷
明白麻~~~~當失去既時候那種痛係刻骨銘心嫁
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

我就唔會比suggestion你
你鐘意表白就表白啦,咪第日後悔走來賴我點算

隨心而行啦,拍拖唔一定顧唔到學業嘛

諗下諗下
我比較enjoy同佢MSN密密傾

引用:
原帖由 於 4-9-2009 17:58 發表

唔好提起我傷心事...
希望樓主有信心去做自己想做既野..唔係第時會後悔.....
(我唔係樓主)
其實 .........分分鐘會多咗一個自稱朋友級既管家 唔係女朋友但係咩都管

既然後生既,去做想做既事

就算結果係點都好,起碼試過

http://siuhakfans.blogspot.com/

引用:
原帖由 一等兵 於 4-9-2009 17:52 發表
去試下啦~~~~~不做而後悔俾做過而後悔來得更傷
明白麻~~~~當失去既時候那種痛係刻骨銘心嫁
相信好多人都明白呢個道理,但做唔做得到又係另一回事...果種十五十六既感覺真係好難受架

我有個女仔fd話過
同一個女仔未有進一步關系之前如果講得太多野(e.g.  心事、私事)既話
其實已經好難做到男女朋友
佢可能已經當左你係"好朋友"、"好兄弟"...

當然每人情況不同,小弟只係提出個人意見

約佢出轉街睇下制唔制先決定
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

樓主自已研究下先..
好多野好種..太早講有時唔好
同佢關系搞到最好果時先講
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

44 123
發新話題