發新話題

[認真] 愈愛愈深

引用:
原帖由 失蹤人口 於 5-9-2009 12:36 發表
樓主自已研究下先..
好多野好種..太早講有時唔好
同佢關系搞到最好果時先講
我都係咁諗
多謝各位C hing解答

樓主中幾?

引用:
原帖由 dondon24 於 6-9-2009 21:10 發表
師兄...

我表了…死左 --
rip
下次再努力la

引用:
原帖由 dondon24 於 6-9-2009 21:10 發表
師兄...

我表了…死左 --
你開左名...

算啦....呢D野冇得迫...

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-9-2009 17:38 發表
C hing認為我應唔應該同佢講?
應該問你對呢段情有無信心

有時愛 , 唔一定要表白

一表白 , 你要冒一個險
接受 , 當然好啦
唔接受 , 友情可以保持嗎 ??

先做風險評估 , 唔對路唔做 , 呢 D 野問人無答案 , 答案係自己度

爭取多d見面,傾計既機會先啦~
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

有D野唔做我驚過幾年訓唔著
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

引用:
原帖由 dondon24 於 7-9-2009 18:46 發表
你講得好岩,我都同樓主差唔多,忍左好耐.雖然比佢拒絕左仲連朋友都冇得做,但係自己真係覺得好開心,至少我做左d野.
手術成功 , 病人死亡

甘就要睇你要 過程 定 結果 喇~~

我既目的 , 係為左可以同佢一齊
如果有 D 野明知做左會乃野 , 我就點都唔會做
唔做 , 仲可以用計 , 用方法搞掂 ; 做左 , 隨時連方法都慳番 , 因為佢已經會避開你

引用:
原帖由 odaan 於 9-9-2009 13:22 發表

手術成功 , 病人死亡

甘就要睇你要 過程 定 結果 喇~~

我既目的 , 係為左可以同佢一齊
如果有 D 野明知做左會乃野 , 我就點都唔會做
唔做 , 仲可以用計 , 用方法搞掂 ; 做左 , 隨時連方法都慳番 , 因為佢 ...
手術成功 , 病人死亡<<<<<<幾妙喎呢句又

要不追求她
要不回家抓緊命根子,作一個伸縮運動

今次慘啦...

我班好有義氣既fd直接係M群爆左D野出黎
佢好似都信
每次望到我都即刻避開我眼神...雖然我都係咁
點算?
我係咪應該同佢坦白?
班fd仲要直接問佢like唔like我(爆出去之前)
佢話都會,但同我唔算好熟,唔理解我為人(我冇吹水)
點算?

發新話題