發新話題

[others] 大陸GBB手柄(少少分享)

引用:
原帖由 里安 於 9-9-2009 16:00 發表

最慘係而家好多野都要執過先用到......
同意! 就算幾K野買套prime都一樣要執....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 10-9-2009 23:30 發表

同意! 就算幾K野買套prime都一樣要執....
我都想買野返黎一裝就得

引用:
原帖由 peterbee 於 9-9-2009 21:55 發表

為左整個幾十蚊o既柄就去五金鋪買工具?! 今次整個柄下...下次整個....又去五金鋪買工具 , 買下買下就好似小弟咁通屋都係一 d 十年都唔用一次o既工具! 例如磨機 , 鑽床 , 好彩冇買車床咋! 而家搬屋直頭係 9999.9  ...
吾生成個貨櫃皆是整玩具之工具,
磨機,砂輛,鑽床,電焊機,瓦斯焊機,風煤,噴槍,風炮皆有
獨欠車床,師兄有好介紹嗎?

引用:
原帖由 sailun412 於 10-9-2009 23:29 發表

點解玩槍就可以一定有6角匙,但又唔可以有銼....????
同意. 一個玩槍既人. 又會自已改槍既. 點會無工具

引用:
原帖由 Kane 於 10-9-2009 23:36 發表

吾生成個貨櫃皆是整玩具之工具,
磨機,砂輛,鑽床,電焊機,瓦斯焊機,風煤,噴槍,風炮皆有
獨欠車床,師兄有好介紹嗎?
有冇迷你車床

m記個tg夠話for GBB啦! 咪又要執

引用:
原帖由 sumandy 於 11-9-2009 00:03 發表

同意. 一個玩槍既人. 又會自已改槍既. 點會無工具
未來的玩家可能換個手柄都找GUNSMITH

引用:
原帖由 sumandy 於 11-9-2009 00:03 發表
有冇迷你車床
想買,怕唔夠力車鋼
之前山寨出了迷你數控深刻花機
我都想買

引用:
原帖由 Kane 於 11-9-2009 00:09 發表

想買,怕唔夠力車鋼
之前山寨出了迷你數控深刻花機
我都想買
師兄.. 幾大個同大約幾多錢呢? 依家成日用Jamo機鑼野都幾煩

引用:
原帖由 sumandy 於 11-9-2009 00:41 發表

師兄.. 幾大個同大約幾多錢呢? 依家成日用Jamo機鑼野都幾煩
依家臺灣出了很迷你車鑽銑床
只是HKD$10000 左右

引用:
原帖由 Kane 於 11-9-2009 01:06 發表

依家臺灣出了很迷你車鑽銑床
只是HKD$10000 左右
成皮野

都係果句...唔好覺得工具係為玩一樣野而買, 我d工具係十幾年前玩車時候開始買既...當年要買靚工具只有出輯記之類舖頭, 成舊水把"拎梗"幾舊水把"勒勒駁"...但耐用咁多年整咁多野乜都低返晒...近幾年我國富強, 一套有牌子靚工具百幾件都唔使一千蚊....真係買返來擺都低...有時唔係淨識去一德路
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sumandy 於 11-9-2009 00:04 發表
依個POST,知既笑死,唔知既嚇死,小小事講到貓咁很大件事
大家記住銼都無把唔好學人DIY

引用:
原帖由 sumandy 於 11-9-2009 00:04 發表
個件野簡直係笑話....有手足為左裝呢件正廠垃圾爆左兩個下身trigger guard耳仔....但山寨個件又居然唔使突登落五金舖買多件工具(因為改槍得條6角匙)..可以直上喎...不過一有鑊氣件野可能又係"licensed product, Not manufacture by Magpul PTS"囉...唯有又正面d"希望MAGPUL PTS加強品質, 又或者要求政府介入要求中銀更換或回水"咁囉....阿門!!

引用:
原帖由 sailun412 於 11-9-2009 02:27 發表
都係果句...唔好覺得工具係為玩一樣野而買, 我d工具係十幾年前玩車時候開始買既...當年要買靚工具只有出輯記之類舖頭, 成舊水把"拎梗"幾舊水把"勒勒駁"...但耐用咁多年整咁多野乜都低返晒...近幾年我國富強, 一套有牌 ...
同意...起碼基本野一定要有

玩車
玩槍
玩模型
無一樣唔中!!

發新話題