發新話題

[others] 大陸GBB手柄(少少分享)

大陸GBB手柄(少少分享)

有個FD唔聽我講,叫住佢唔好係HK同人買呢隻大陸柄。

佢買左之後拎黎同我講話插唔入

第1張相係踱支槍個柄位
第2張相係真既PTS手柄
第3張相係踱PTS手柄既內寬
第4張相係踱大陸COPY手柄既內寬

附件

7-9-2009 13:48

本帖最近評分記錄
  • Kane 威望 +1 精品文章 7-9-2009 17:06
  • Kane 金錢 -1 精品文章 7-9-2009 17:06

引用:
原帖由 Kane 於 7-9-2009 13:55 發表
插唔入,汁兩下,好難乎?
請問又汁多小C?
有埋錶俾你睇,你都問要執幾多C。

你到底知唔知D單位係點計架。

你要知道有好多人係以為買件野返黎,就咁可以直隊上去。

引用:
原帖由 Kane 於 7-9-2009 14:09 發表

禺生唔識幾多C
只知君講過條DD 骨差一C,成條DD 骨斜晒?
請君教下CGF 禺生們
禺生加分比你好嗎?
我就唔得閒去返個REPLY,你得閒既可以搵黎俾我睇下。

如果我無記錯,我應該係講個條大陸仔LITE RAIL 9.0,係佢個軸心開歪左少少,大概1個C左右,問題係佢唔一定係垂直咁歪。

須知道一個關於角度既誤差,係一樣有伸延既物體上面,個誤差係可以放大。

如果你有讀過中學,應該知道咩叫SIN同COS,唔知既自己走去搵本中1或中2既MATHS書睇下。

如果起一棟60層高既樓,平均每層高2.5M,只要佢地既測量器擺歪左DD(例如1 MINUTE),乘開150M之後去到地面就會有43.6MM既誤差。

當然會有人認為,起棟咁高既樓,爭43MM好少事姐。咁當然,我估佢地應該都唔會知咩叫負重,咩叫壓力同拉力。

引用:
原帖由 Kane 於 7-9-2009 14:09 發表

禺生唔識幾多C
只知君講過條DD 骨差一C,成條DD 骨斜晒?
請君教下CGF 禺生
禺生加分比你好嗎?
仲有,如果你自稱奪命書生,又要玩文言文或古文。

咁你應該要知道,自己係同輩面前謙稱既正字係愚生,唔係禺生。

你咁既中文係明代(你其中一個頭象既年代)要過鄉試做一榜解元都可能有D難度,想進軍會試就更加唔洗講。

你如果想上京赴考,參加殿試,就真係勸君還須努力。

最後晚生贈你一句:莫等閒白了少年頭,空悲切

註:晚生係晚輩對前輩既謙稱,師兄係呢度註冊比小弟早,當然係師兄啦。同埋我都知咩叫快手打錯字,同埋CTRL+V既。

引用:
原帖由 Amber 於 7-9-2009 21:52 發表

你個FD信你唔過
佢自己心急,又唔聽我講,有咩辦法

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 thomas08 於 8-9-2009 11:45 發表

小弟知識有限 , 教唔到閣下 , 不過有機會o既話師兄遇到咁o既情況就會知唔係外觀影響咁簡單!
條骨歪左,咁裝係上面個D野,咪全部指歪晒囉。

咁當然,上面個D咩LASER呀,準星呀都可以教過晒。

引用:
原帖由 Amber 於 9-9-2009 01:19 發表

執一執就裝到,唔難搞喎
檔你屋企連銼都無把個陣,你可以點搞

引用:
原帖由 sailun412 於 9-9-2009 14:06 發表
無銼....但又有條長6角匙拆grip.....
玩得槍,6角匙係一定要有,你拆SIGHT拆QD MOUNT都要用啦。

但係銼就。。。。。

好難講。。。。。。

發新話題