39 123
發新話題

mp5裝專用鏡會唔會俾前準星左住?

mp5裝專用鏡會唔會俾前準星左住?

請問mp5裝專用鏡會唔會俾前準星左住視線?
唔該師兄 如果會 個前準星又無得拆 點算?
謝謝

我自己已經衰左一次......
結果都係用三百幾蚊買返鏡橋+鏡
好用好多......

引用:
原帖由 tony2005443 於 8-9-2009 19:40 發表
請問mp5裝專用鏡會唔會俾前準星左住視線?
唔該師兄 如果會 個前準星又無得拆 點算?
謝謝
Of course not!
心愛的太多∼要買的數不清楚

做咩一個話有一個話無
因為一個專用鏡ssp賣150 要鏡+鏡橋就230up
我就實用覺得重要 如果專用鏡都唔合用就

情況係:

(準星)______[專用鏡]______(照門)------------眼

(瞄準鏡)                         -------------眼               
(準星)______[鏡橋]______(照門)

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-9-2009 21:04 發表
情況係:

(準星)______[專用鏡]______(照門)------------眼

(瞄準鏡)                         -------------眼               
不過唔係話個鏡的高度同槍咀愈近愈好咩
可唔可以把後準拆出來 再把前準的中間的東西xyz拆出來 有無師兄成功過呢?

引用:
原帖由 tony2005443 於 8-9-2009 21:11 發表

不過唔係話個鏡的高度同槍咀愈近愈好咩
可唔可以把後準拆出來 再把前準的中間的東西xyz拆出來 有無師兄成功過呢?
如果無野遮住就愈近愈好......
後準星可拆,前準星唔識拆(馬記)

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-9-2009 21:15 發表

如果無野遮住就愈近愈好......
後準星可拆,前準星唔識拆(馬記)
我個把mp5sd6(金弓)可拆 不過就好樣....同個消音會用唔到...

引用:
原帖由 tony2005443 於 8-9-2009 21:33 發表

我個把mp5sd6(金弓)可拆 不過就好樣....同個消音會用唔到...
同埋呢......如果用橋+鏡,第日轉款都用得......

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-9-2009 21:04 發表
情況係:

Really?

引用:
原帖由 tony2005443 於 8-9-2009 20:39 發表
做咩一個話有一個話無
因為一個專用鏡ssp賣150 要鏡+鏡橋就230up
我就實用覺得重要 如果專用鏡都唔合用就
I suggest
Buy a Marui ''QD'' MP5 high mount
Like this

會的,都係要好似睇準星的eye level
個人覺得唔好用
果點紅點就在準星個瞄準點...

引用:
原帖由 louisli 於 8-9-2009 21:51 發表
會的,都係要好似睇準星的eye level
個人覺得唔好用
果點紅點就在準星個瞄準點...
好像講到紅點無咩用禁 其實在實戰上有用嗎??常用嗎 唔該

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 8-9-2009 21:41 發表

Really?
唔係依隻

引用:
原帖由 tony2005443 於 8-9-2009 21:56 發表

好像講到紅點無咩用禁 其實在實戰上有用嗎??常用嗎 唔該
我地講緊專用果隻......

39 123
發新話題