發新話題

mp5裝專用鏡會唔會俾前準星左住?

mp5裝專用鏡會唔會俾前準星左住?

請問mp5裝專用鏡會唔會俾前準星左住視線?
唔該師兄 如果會 個前準星又無得拆 點算?
謝謝

做咩一個話有一個話無
因為一個專用鏡ssp賣150 要鏡+鏡橋就230up
我就實用覺得重要 如果專用鏡都唔合用就

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-9-2009 21:04 發表
情況係:

(準星)______[專用鏡]______(照門)------------眼

(瞄準鏡)                         -------------眼               
(準星)______[鏡橋]______(照門)
不過唔係話個鏡的高度同槍咀愈近愈好咩
可唔可以把後準拆出來 再把前準的中間的東西xyz拆出來 有無師兄成功過呢?

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-9-2009 21:15 發表

如果無野遮住就愈近愈好......
後準星可拆,前準星唔識拆(馬記)
我個把mp5sd6(金弓)可拆 不過就好樣....同個消音會用唔到...

引用:
原帖由 louisli 於 8-9-2009 21:51 發表
會的,都係要好似睇準星的eye level
個人覺得唔好用
果點紅點就在準星個瞄準點...
好像講到紅點無咩用禁 其實在實戰上有用嗎??常用嗎 唔該

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-9-2009 21:59 發表

我地講緊專用果隻......
係係 我話專用個隻覺得點 師兄就話aim左等於無....小弟實用主意...唔實用的話唔要了...

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-9-2009 22:07 發表

專用果隻...高度同準星一樣,要隔住前後準星黎睇粒紅點
你覺得有無用?
好像好煩
小弟怕了

引用:
原帖由 louisli 於 9-9-2009 18:43 發表

如果原裝力,我個人建議用low mount
個力同個mount有咩關系??又唔會有後座...

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2009 20:52 發表
瞄準時間會快少少
可能係半秒
對於無要求, 無所謂ge一般玩家可能會係=無用
或者只係一個裝飾
知道 我都係唔買了..玩下自製算啦
請問一下http://www.junglegun.com.tw/foru ... &extra=page%3D1
個光纖管邊到有得賣? 我行了5金店 文具店都無....
唔該師兄

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2009 21:07 發表

中秋就到
到時週街都買到.
係等12月買棵小型光纖聖誕樹...
係喎 到時先買啦
唔該師兄

引用:
原帖由 Flanker 於 10-9-2009 14:08 發表
不過會唔會未來樓主覺得打打下瞄好花神
發現都係望彈道算
你唔好講個真相啦

發新話題