21 12
發新話題

有關租場

引用:
原帖由 飛哥仔 於 17-9-2009 22:47 發表

通常都係搞手帶工具來check槍, or玩家自律, 所以如果你有班信任既friend底玩開同火力既就最好
係學校搞... 唔好俾外人 join

主要係 newbie ,  但有2-3個搞手會帶槍,  係底中1.5-1.6J

引用:
原帖由 koch123 於 17-9-2009 22:57 發表

係學校搞... 唔好俾外人 join

主要係 newbie ,  但有2-3個搞手會帶槍,  係底中1.5-1.6J
睇下你地其他人肯唔肯隱囉, 不過如果2-3個人平均分返2邊都可以OK既, 如果多人反對...叫他換返條彈弓囉
引用:
原帖由 koch123 於 17-9-2009 22:51 發表

租槍係唔係國狗?  自攜槍什麼限制?

THX
都講左多數係搞手自行決定囉, 其實你都可以睇下約戰版D人POST出來既要求作參考, 有時同一個場有幾隊唔同力.....

回覆 15# 的帖子

不如你打去問下,因我上次用團體book場,有得平

引用:
原帖由 飛哥仔 於 14-9-2009 20:17 發表

其實與其睇槍, 你睇下個場既位置先, 好似田夫仔哥d場雖然好玩, 不過勁入唔方便, 好似去到西頁哥d交通咁好既場, 又唔會好大, 與其就槍, 不如就場好啦, 上下網睇下人地對d場有d咩睇法.

另外如果夠人多既, 建議唔 ...
仲有, 新手常見唔識死, 變晒彊屍!
金弓SIG552! 正!

引用:
原帖由 tommy551401 於 15-9-2009 17:13 發表
around$200 is ok!!!
有裝備就係, 借裝備要加多一佰個大洋!
金弓SIG552! 正!

引用:
原帖由 ZEKE 於 15-9-2009 12:13 發表
有d場15-16個已經得,你有二三十個,ok
有這個場15-16個已經得....????
我真系唔知..???
thx

21 12
發新話題