34 123
發新話題

馬記~~

馬記~~

我想問馬記幾耐先出一支新步槍?

來緊會出咩槍架???

呢個問題好難答~~就算佢話比你知有槍出都唔知要等幾耐.....|)

D問題噤有深度既....

馬記...唔知係0米因為被兩岸三地0既鎗廠襟住黎砌,出鎗速度慢左好多

要問碟仙先知....

步槍好似未有公佈WOR。
SMG就會出VZ61 SCORPION。
(mp7個係列)
眼光光~

我比較祈待佢下一技氣動手槍

引用:
原帖由 路比 於 11-4-2007 22:31 發表
我比較祈待佢下一技氣動手槍
最好出.....CZ75!!!!Browning!!! five-seven!!!

你SD E貓去問啦~~~希望佢會好似GG咁出FN F2000

馬記出咩大陸就抄咩,佢地未出0既又俾D新廠出晒,依家D人初玩16都唔揀馬記,貪佢識搖咩
,佢地D高層一定頭痕緊......

引用:
原帖由 rolex 於 11-4-2007 22:56 發表
馬記出咩大陸就抄咩,佢地未出0既又俾D新廠出晒,依家D人初玩16都唔揀馬記,貪佢識搖咩
,佢地D高層一定頭痕緊......
人地出左都唔緊要丫 , 老馬一出實有fans.
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 12-4-2007 00:06 發表

人地出左都唔緊要丫 , 老馬一出實有fans.
去到尾,原裝都係佢穩陣....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-4-2007 00:07 發表

去到尾,原裝都係佢穩陣....
M14咪又係豬豬出先 , 結果當道既依然係馬老二
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-4-2007 22:37 發表

最好出.....CZ75!!!!Browning!!! five-seven!!!
USP!!! USP Tactical!!! USP Compact!!! USP Expert!!!

9mm!! .40S&W!! .45Auto!!

*Dreaming*

引用:
原帖由 AntiCitizenOne 於 2007-4-12 00:26 發表

USP!!! USP Tactical!!! USP Compact!!! USP Expert!!!

9mm!! .40S&W!! .45Auto!!

*Dreaming*
我都想
最好有埋p8,p2000,p30

KSC技usp唔好用

34 123
發新話題