23 12
發新話題

G&P GBB玩家請入

G&P GBB玩家請入

大家玩咗GBB都有一段時間,我想問下gbb如果落哂應換既補品最大射程有幾多(M16或M4A1槍管長度),聽有啲fd講,話gbb有抄彈既情況出現,係迷真有其事各位師兄用gbb打game既實戰情況如何因小弟近排怱怱痕,想試下買支G&P gbb M16A4黎打game,希望徵求下一啲意見

引用:
原帖由 Kane 於 16/9/2009 12:45 AM 發表
乜你唔係玩PRIME咩?
no...對prime已經冇興趣,經濟啲玩G&P算

有冇師兄可以解答我既問題呀

我想G&P with RA tech算

如果落哂應換既補品最大射程有幾多(M16或M4A1槍管長度),聽有啲fd講,話gbb有抄彈既情況出現,係迷真有其事 各位師兄用gbb打game既實戰情況如何

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 17/9/2009 01:05 AM 發表

乜你會信人講既咩
點解唔會先 咁就要睇下咩人啦

引用:
原帖由 dondon24 於 21/9/2009 09:30 PM 發表
GP?WE?呢d咁低層次既GBB,玩完要丟去垃圾筒家嘛!

MK18都未搞掂就唔好諗cheap野啦
而家迷攞支we黎搞囉

引用:
原帖由 Kane 於 22/9/2009 12:43 AM 發表

WE 咁CHEAP 都搞?
一啲都唔cheap,而家攞佢黎改緊mk18

引用:
原帖由 Kane 於 22/9/2009 12:54 AM 發表

WE 我都有
我覺得CHEAP WO
你咁勁,we 唔適合你
玩PRIME la 你
玩WA系銃係一個錢坑 我知你有米,揸benz去打game嘛...但係唔好攪我

引用:
原帖由 rYaN 於 22/9/2009 02:06 AM 發表

大佬,,你之前又話we咩咩咩,宜家又玩we...
不過冇計啦你係神,吹你唔漲
Ryan兄...人係會變架,會隨著時間經歷過每一件事而進步

引用:
原帖由 Zap 於 22/9/2009 04:16 PM 發表

可唔可以post張相比我參考下你09年既秋季design?
sor...等我整好先!!!迷普通mk18一支囉,冇乜特別

引用:
原帖由 Castlevania 於 22/9/2009 09:29 PM 發表

迷樣的mk18mod0?? ......
又黎....你想將mk18mod0改成點樣??......
唔通想指鹿為馬.......
迷正常一支mk18mod0囉...都話冇特別洛

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 22/9/2009 10:16 PM 發表

Did you got the mount and reddot
差個托,準星同mount

引用:
原帖由 sunny2014 於 22/9/2009 10:20 PM 發表

唔係H&K Mk18E3URX?
sor...我唔識點整亦都唔知咩叫H&K Mk18E3URX喎係迷即係hk416身+kac 7inch urx呀

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 22/9/2009 10:25 PM 發表

阿朗有
I know...

23 12
發新話題