27 12
發新話題

哈姆後花園.....馬來亞春色

哈姆後花園.....馬來亞春色

又關我事?我同佢無乜生意來往……

引用:
原帖由 Hamlet 於 11-4-2007 21:10 發表
又關我事?我同佢無乜生意來往……
不過果樹唔係你後樂園咩.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-4-2007 21:12 發表

不過果樹唔係你後樂園咩.....
請小心你既用詞……佢啲咁既品味……點會係我既客戶呢……PT-91M都學人買……要買都同我買MBT-2000或者雷克勒啦……新加坡都係一個款……竟然買二手豹二A4去替換AMX-13………………………………

leo,你去左哈姆兄的secret  garden
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Hamlet 於 11-4-2007 21:25 發表

請小心你既用詞……佢啲咁既品味……點會係我既客戶呢……PT-91M都學人買……要買都同我買MBT-2000或者雷克勒啦……新加坡都係一個款 ...
AMX-13係咪架APC?
好似係.....唔知咩國家既....改良? 以色列?

睇唔睇得明我問咩...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-4-2007 22:08 發表

AMX-13係咪架APC?
好似係.....唔知咩國家既....改良? 以色列?

睇唔睇得明我問咩...

引用:
原帖由 Hamlet 於 11-4-2007 22:22 發表

咁...我問.....果架好似M113既APC係咩黎...

回覆 #8 adrianyahk 的帖子

加強佐裝甲同安裝佐封閉式炮塔既M113啰……

馬拉軍 ..........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 Hamlet 於 11-4-2007 21:25 發表

請小心你既用詞……佢啲咁既品味……點會係我既客戶呢……PT-91M都學人買……要買都同我買MBT-2000或者雷克勒啦……新加坡都係一個款 ...
你冇俾電視框人地乍......

引用:
原帖由 Hamlet 於 11-4-2007 22:46 發表
加強佐裝甲同安裝佐封閉式炮塔既M113啰……
那東西似是當年通用動力的遺產,在歐洲也見它過的身影.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

ferrt Mk2

真係經典
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 13-4-2007 00:54 發表

ferrt Mk2

真係經典
當年老防好大批....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 12-4-2007 18:38 發表

當年老防好大批....
老防果d係mark 2/2
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

27 12
發新話題