25 12
發新話題

氣槍有無槍有3連發?

金弓個枝係冇3連發,金弓用返552個波箱

引用:
原帖由 追逐者 於 19-9-2009 02:54 發表

狙?步?你想講咩?
蛆(蟲)定(阿)部

MP5唔知邊隻型都好似有???????

引用:
原帖由 ZEKE 於 19-9-2009 12:26 發表
MP5唔知邊隻型都好似有???????
真槍a5好像有

引用:
原帖由 sunny2014 於 19-9-2009 12:07 發表

蛆(蟲)定(阿)部
唔好咁寸人la,
人地可能玩得cs耐未改口ja ma

引用:
原帖由 Jan 於 19-9-2009 12:40 發表

唔好咁寸人la,
人地可能玩得cs耐未改口ja ma
=.= 我係想話550有狙版 有步槍版=.=
還有同你講 我無玩cs 我玩bf2

引用:
原帖由 tony2005443 於 19-9-2009 12:43 發表

=.= 我係想話550有狙版 有步槍版=.=
還有同你講 我無玩cs 我玩bf2
唔好意思.小弟係到同你講聲sorry ,
小弟都係估估下,唔知你有無玩,sorry .
但係bf2好像無sig 550 ga wo!
但係想問問各位師兄,唔知馬記的sig 551有無3連發呢?

引用:
原帖由 Jan 於 19-9-2009 12:59 發表

引用:
原帖由 tony2005443 於 19-9-2009 12:28 發表

真槍a5好像有
真鐵A4/A5/SD4/SD5/SD6/KA4同10mm版/.40版所有形號都有

systema tw5 (mp5)

引用:
原帖由 Jan 於 19-9-2009 12:59 發表

有塊爛鬼電組係到
存活率為1%
姐係9成9都死哂

25 12
發新話題