22 12
發新話題

點解??

點解??

今日番學好唔開心
因為我係短頭髮關係
比我隔離位個女仔話我『染頭』
有一次有個女仔數學唔識
問我,我自問數學唔勁,但都盡力教佢,起碼盡左力先
結果我隔離位個女仔仲周圍唱我
話佢讀書點勁過我,但自己又上堂睡覺,
其他同學有野唔識問佢,佢又唔教人,仲叫走開,去人問第二個
有彩佢就攞盡,分組做野就睡覺,一聽到計平時分就馬上起身
搶左張紙係甘寫,冇計論過,根本冇理其他人感受
有冇搞錯呀??
短頭髮一定係『染頭??
幫同學都有錯??
點解呀??

唔好同佢有任何接觸同交流囉,呢d人都係識少個算

這種人才是真正的SEVEN HEAD
樓主不必理會  當佢發神經OK架啦

來, 笑一個

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-9-2009 21:51 發表
今日番學好唔開心
因為我係短頭髮關係
有一次有個女仔數學唔識
話佢讀書點勁過我,但自己又 ...
識少個又無害,多佢一個就有問題
當佢係路人算啦

外國有8幾成都係7頭?

人生百態...咩人都有...
算LA...

樓主喜歡人?

佢冇內涵 你又駛咩同佢計較咁多呢=)
同學問佢佢都唔肯教 但係又講你壞話話你教得唔好
嗯 其實 唔緊要既 放鬆d~
唔係個個同學仔都盲目聽哂佢講既 自己都會感受到架嘛
只要你個心係真心幫人 人地係會感覺到既
自然就唔係理閒言閒語喇
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

發生係中學?
最緊要唔洗理人點講

上到大專等等既時候 仲多是是非非

引用:
原帖由 Boniface 於 22-9-2009 23:14 發表
樓主喜歡人?
根據傳統....通常樓主咁在意就應該係...

根據傳統............師兄應該觸礁了

唔係既話...........依d人啋佢都傻啦你估d人無眼睇咩...今日佢呃到d同學、朋友幫手做功課你估佢出黎會呃到d老板咩......有一句說話係"行家一出手,便知有沒有"明白未.....無必要唔開心喎
                                                                         笑一下啦

[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 kimkileo 於 23-9-2009 01:41 發表

根據傳統....通常樓主咁在意就應該係...
根據無線劇情生成器,樓主會同女主角有感情線,然後就會有靚仔插班生介入,然後有一場驚天地泣鬼神既決鬥,然後樓主就同女主角一齊...

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-9-2009 09:51 PM 發表
今日番學好唔開心
因為我係短頭髮關係
有一次有個女仔數學唔識
話佢讀書點勁過我,但自己又 ...
那來一起做『染頭』吧。
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

你一定係無剪國慶頭先5 人話"實頭"啦, 你都唔夠潮

當唔認識她算數

smile
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

22 12
發新話題