59 1234
發新話題

P-90 外殼 用咩X合物做GA? 有冇得買真品?

引用:
原帖由 Castlevania 於 8-10-2009 14:42 發表

外國online shop已經好夠啦~
我冇諗過係HK買14
點入黎
海關會打電話多謝你
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 8-10-2009 14:43 發表

點入黎
海關會打電話多謝你

遲下先講啦~
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 8-10-2009 14:42 發表

我冇諗過係HK買14,食水太深啦
http://www.opticsplanet.net/us-n ... -14a-monocular.html
我想問E枝係唔係 ITT Industries所做ge 14?定係其它廠所做ge同類產品?
因為我對nvg唔熟,所以麻煩各位師兄la

引用:

我冇諗過係HK買14,食水太深啦
番到黎就係

P90穀香港曾經有人返個.

差D講句就是幾佰元買一個爛鬼膠盒.

試過,原全無可能放到Marui P90 gearbox落去.
所以大家唔好想了.
(我想Mp7的 gearbox可能得,但那時Marui還未出.....)

引用:
原帖由 Castlevania 於 8-10-2009 13:56 發表

GEN幾先?
GEN I係HK都放得出來賣啦~
如果有GEN III係HK光明正大放出黎賣的話,不妨分享下吧~
因為小弟宜家搞緊個project要manufactured by ITT Industries,brand new,要有出廠日期.gen iii pvs -14..
唔知C兄可 ...
仲搵GEN3 14?係都搵64以上3.5GEN 14D啦.
鵰。豹。狸。獅。狒

其實槍身使唔使都用真品呀

回覆 52# 的帖子

咁你又唔好咁講, 呢到有好多師兄都用真品槍身嫁
原因?? 都係問返佢地好D啦............
British 4th Armoured Brigade

引用:
原帖由 Zeiss 於 8-10-2009 20:06 發表
其實槍身使唔使都用真品呀
呢句出自你口中好似無乜公信力

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 8-10-2009 13:49 發表

視乎GEN幾姐.....
小弟唔知啦
果陣時小弟仲係個槍械低b(雖然e家都唔係好識)
總之就睇住比人收啦
有間叫in袋既野

我仲記得果時放係一入門口右手邊(放鋰電!?)個櫃既最下果層

引用:
原帖由 101653 於 6-10-2009 21:34 發表

唔好亂講喎 你又知人地講笑
槍街曾經有D鋪頭光明正大賣夜視鏡都試過
你又知佢地唔夠膽槍身都放埋出黎?
我知有鋪大大隻真匣放出黎賣都係噤
成日奇怪點解無人拉佢

引用:
原帖由 Andy 於 8-10-2009 22:06 發表

我知有鋪大大隻真匣放出黎賣都係噤
成日奇怪點解無人拉佢
OD in color
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 飛哥仔 於 6-10-2009 22:07 發表

LEE位師兄, 你真係唔知盲神既事跡....(你睇下以前既post先啦)

用真品就AEG/GBB, 除非你係改開槍既人+有工具, 或你有勁多閒錢可以掉比人整, 否則都係白日夢. 與其買真品槍身, 不如買下其他PARTS或制服/工具... ...
當見過神話金身AUG.....
真品M24柄都有...小弟覺得唔太出奇~

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-10-2009 18:58 發表

仲搵GEN3 14?係都搵64以上3.5GEN 14D啦.
我仲係鐘意7仔多D

59 1234
發新話題