26 12
發新話題

牌子問題

牌子問題

其實如果"國狗"係咪牌子黎...邐真..我真係唔知
如果唔係既話.買國貨時有冇話邊隻牌子好??

「國狗」係指國產槍

引用:
原帖由 亞爾多 於 7-10-2009 02:43 發表
「國狗」係指國產槍
正解

咁就要視乎你有咩心水槍想買啦
British 4th Armoured Brigade

咁我想買支gas既m92f銀+支手拉狙
咁手拉狙我又唔知買方支好 .有人就推介SVD.L96同vsr-10比我/ \但係我又唔知有咩大分別"
唔知師兄們有咩推介同意見比下我呢/ \"

引用:
原帖由 s2004099 於 7-10-2009 18:48 發表
咁手拉狙我又唔知買方支好 .有人就推介SVD.L96同vsr-10比我/ \但係我又唔知有咩大分別"
你的筆直??
無事無事 冷靜冷靜

引用:
原帖由 tony2005443 於 7-10-2009 18:49 發表

你的筆直??
其實我真係冇諗過= =因為我真係完全唔知價...
如果要平大約幾多

引用:
原帖由 s2004099 於 9-10-2009 19:07 發表

其實我真係冇諗過= =因為我真係完全唔知價...
如果要平大約幾多
金弓bar10 $5xx....(有錯小打)
無事無事 冷靜冷靜

引用:
原帖由 tony2005443 於 9-10-2009 19:37 發表

金弓bar10 $5xx....(有錯小打)
爆板機組

引用:
原帖由 s2004099 於 7-10-2009 18:48 發表
狙擊手係一條難行既路!
不如你講比師兄們聽你用狙既目的係咩?型?準?又或者真係想係戰場上擔當狙擊手既角色?

新手玩狙多數會後悔

引用:
原帖由 蕉皮 於 9-10-2009 19:41 發表

爆板機組
咩野係爆板= =

引用:
原帖由 蕉皮 於 9-10-2009 19:47 發表

狙擊手係一條難行既路!
不如你講比師兄們聽你用狙既目的係咩?型?準?又或者真係想係戰場上擔當狙擊手既角色?
點講呢"好耐之前跟過人出去玩過一次.果時我唔知點解就係唔想上前面打..想係後面慢慢射"就係咁囉-3-
咁個人黎講我又幾鐘意d狙既外型A_A所以先想玩

引用:
原帖由 ZEKE 於 9-10-2009 20:02 發表
新手玩狙多數會後悔
因為d咩先"?

引用:
原帖由 s2004099 於 10-10-2009 07:20 發表

因為d咩先"?
無耐性囉 你可唔可以定格唔動幾個鐘先?
無事無事 冷靜冷靜

26 12
發新話題