發新話題

有冇人玩緊室內電直升機?

我玩緊呢款
不過係鴨記版..百幾蚊
幾好玩..呢隻唔易爛..其實係屋企都好易控制到

我都係睇到張海報先知原來呢隻野係marui出...

附件

9-10-2009 22:50

引用:
原帖由 Amber 於 9-10-2009 23:14 發表

有7款顏色
我見舖頭d人就係玩呢d"二層翼"飛得好定
差滿電可以玩幾耐
Thx Ching!
無實際計過喎.....我諗5-10min啦

引用:
原帖由 d.s 於 9-10-2009 22:56 發表

係Marui OEM大陸產物啫,好似當年d RC Tank一樣
我就係睇過同鴨記果d..唔覺有唔同..

引用:
原帖由 Boniface 於 9-10-2009 23:15 發表
我有架綠色,買左180蚊
幾抵玩既其實
我架紅色..$160
不過宜家好似加左價

引用:
原帖由 wai911 於 14-10-2009 12:10 發表

唔該c兄 幫幫手~
我去過鴨記搵唔到呀... 只係見到好多翻版-.-
可以pm比我位置係邊度買度嗎? 幾多錢架??

marui呢隻比好多國貨 飛得穩定好多!
thx!
我玩緊果架都係鴨記貨黎炸喎
張相我係日本影架炸..
你要MARUI版的話我諗諗諗諗"現袋"可能有既
但鴨記版百幾蚊..MARUI要成五百幾六百
我玩緊果隻鴨記版又唔覺得佢飛得唔穩定喎
買住鴨記版玩下學下點控先啦

引用:
原帖由 wai911 於 14-10-2009 18:00 發表
咁我知你講邊隻啦 , 一定係國貨.
但是我覺得冇信心 , 所以走左去fu wing st ,
去到有一間入面有(賣搖控車,果架車識得甩尾架)
跟住直昇機有張野貼住張字條"正版仲要平過翻版",咁我就買左了$145

但返到home玩時 ...
我諗只有marui先係正版...
其實鴨記果D架架一樣架啦..自己格下價行多幾間啦
尾翼係控制架機向前向後架炸
平時係唔會郁架
如果架機係咁打轉...右邊控制桿上面有個微調制..自己搞搞佢
至於係咪抄MARUI我都唔知..因為上面都有師兄話係OEM
如果真係OEM既話咁照計就分別不大

發新話題