發新話題

煩請各位玩英軍的師兄指點小弟 ~

回覆 30# 的帖子

如果有,我要一個
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 10-11-2009 00:19 發表
如果有,我要一個
我又 要

唔爭在我都要一個啦, 因為我真係欠一個 MK6 Helmet =.="
British 4th Armoured Brigade

回覆 33# 的帖子

我諗住用來噴色喔
[img][/img]

$4xx 一個MK6?!  咁抵?!.....如果而家仲有...我咪被人搵左笨

回覆 35# 的帖子

08年4月9日,$9k 一兩飾金,好抵。如果宜家仲有,我咪被人搵左笨

註:宜家 $10k 一兩

[img][/img]

回覆 33# 的帖子

用緊MK6?

我以為用緊 MK6a 添
[img][/img]

回覆 36# 的帖子

師兄想講乜 而家貴過之前? 好難講,睇你去邊同好唔好彩  之前都有人放500倒 但係質素麻麻

回覆 37# 的帖子

我連一個 MK6 or MK6A 都無呀.................陰公

樓上話 $5XX 一個 MK6 Helmet 質素麻麻..............
點樣麻麻法呢?? 我又真係唔識點分喎, 用料唔得?? 不如分享一下你既"心得" 俾我地呢D新手學下野, 等我下次買 MK6 時唔會俾人呃丫......

British 4th Armoured Brigade

回覆 38# 的帖子

咁咪係囉,睇你去邊同好唔好彩,又無人迫你買耶
[img][/img]

我上星期行街
見到街邊有一頂英盔賣
幾錢就唔知
不過間鋪周不時有好嘢執
我就執過件古董
哪裡?自己估...

唔好忘記,#38樓師兄身在英國

係果樹買,會貴得過香港嘸?
[img][/img]

回覆 42# 的帖子

有得賣又點,帶唔到返香港  過關被人check到犯法架

引用:
原帖由 Parachuter 於 10-11-2009 19:34 發表
有得賣又點,帶唔到返香港  過關被人check到犯法架
手提有幾可查?
郵寄就要小心

回覆 43# 的帖子

過關會被人捉?

如果我坐飛機,個人著住避彈衣同戴住頭盔,會捉我?

邊條例?
[img][/img]

發新話題