發新話題

煩請各位玩英軍的師兄指點小弟 ~

回覆 105# 的帖子

para helmet is only 1.2kgs in weight....

then guess it again, btw, why dont buy 1 for urself...

Exemplo ducemus
[img][/img]

哈哈... 今日收工無聊出旺角幫朋友睇結婚嘢 結果某商場俾我執到件 英軍叢林綠色VEST

恭喜師兄

是真品喔?

[img][/img]

影張相黎俾大家欣賞下丫
British 4th Armoured Brigade

引用:
原帖由 marcooo 於 14-11-2009 20:21 發表
恭喜師兄

是真品喔?
佢SELL $320 唔知係咪真品

引用:
原帖由 lamwk00 於 14-11-2009 21:07 發表
影張相黎俾大家欣賞下丫
無問題 不過要聽日先 要幫朋友做兄弟 比教忙一點

回覆 110# 的帖子

係信和 2/F 買的嗎!!?

回覆 110# 的帖子

$320 包埋個radio 袋。當然....

[img][/img]

借相一用...........敢問你買果件係咪以下呢隻款!!? 如果係..............

附件

15-11-2009 10:58

引用:
原帖由 lamwk00 於 15-11-2009 10:58 發表
借相一用...........敢問你買果件係咪以下呢隻款!!? 如果係..............
我以前買過老莫果隻Vest
質地比較硬,又唔靈活
用了一次,就放了...
後來買了SAAV及ISSUE DPM Vest後....就以後唔買Copy了
有能力就買堅嘢...保值ヌ好著

引用:
原帖由 lamwk00 於 15-11-2009 10:58 發表
almost 啦 師兄

回覆 115# 的帖子

都係純個人喜好啦

反而SAAV 試過唔多
[img][/img]

回覆 117# 的帖子

反而我覺得 SAAV 應該會幾舒服, 因為見佢D pad 都幾厚............
可惜到而家都無緣去親身試下

回覆 118# 的帖子

我覺得多袋得濟,唔知裝乜好
[img][/img]

L
引用:
原帖由 marcooo 於 16-11-2009 13:34 發表
我覺得多袋得濟,唔知裝乜好
裝條煙,汽水,鈑盒....加埋本一週刊fit晒

發新話題