16 12
發新話題

煩請各位玩英軍的師兄指點小弟 ~

煩請各位玩英軍的師兄指點小弟 ~

本人係新手 玩英軍的 衫 褲 BOOT 都買齊 獨欠 MK-6 頭盔一個 同 L系槍一支 想借問各位師兄有D咩牌子的L系槍 與 MK-6頭盔 可以供小
弟參考 仲想知道埋價錢 在哪裡買 本人預 $2000 左右 THZ ~  
不知道小弟有沒有POST 錯區 如有請版主或各位師兄更正 !!!

引用:
原帖由 Royal_9413 於 10-10-2009 01:17 發表
MK-6頭盔沒有牌子喎, 只有真品

L系我選STAR(ARES)
我有佢GE L85同L86
THZ 師兄 解答 但我搵過MK-6 真品 在槍街 基地售價 $798  想睇下有無邊度可以平少少

引用:
原帖由 lamwk00 於 10-10-2009 02:05 發表
$2000 !!?? 買支好D既 SA80 已經無左啦........ MK6 你可以去各大既出售版 or 拍賣網 search 下, 或者仲搵到.......
師兄你好呀 好多謝你的回覆 我其實想買L85A2 或 L86A2 其中一支 咁約幾多MONEY左右 $2000唔夠 咁$3000 夠嗎 在哪兒買會有貨 ...

引用:
原帖由 lamwk00 於 11-10-2009 00:26 發表
以我所知 L85A2 (A2 Hang guard) 及  L86A2 LSW 周圍都無貨
師兄 咁要等人放 定要待貨返 ~ 我真係好想要一支 幫下我呢個可憐的新手

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 11-10-2009 01:51 發表

以我所知…個盔…7xx就ok 啦…

你喺外國網訂番嚟…個郵費已經去咁一大筆…

槍呢…無貨就係無貨…
可以點幫呢?﹗無計…
ok 師兄 謝解答 ~ 睇黎都真係要上網訂

引用:
原帖由 lamwk00 於 11-10-2009 01:58 發表
er......... 我想同你講, MK6 Helmet 由外國寄返黎有一定風險, 因為 helmet 係軍事物資,受法律管制, 有可能隨時俾 Custom 沒收...... Good Luck
OH 收到 謝師兄提點 即係要在香港捱貴貨

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-10-2009 13:04 發表
I went to there (Chow Kwan Kee) at 2007.
I remember that  MK-6頭盔 about HKD 400... ...
You can email to Mr.Chow and order, he can trade at MK or Sheung Shui MTR station.  Enclosed herewith link for ...
thz 師兄

不過我都係想知道有邊D鋪頭有得睇同買 除左旺角槍街 謝各位師兄幫幫忙 ~

引用:
原帖由 Parachuter 於 12-11-2009 00:32 發表
想問下師兄有無見過d相Para 唔用Para盔但係用MK-6?
一定有 啦 師兄

哈哈... 今日收工無聊出旺角幫朋友睇結婚嘢 結果某商場俾我執到件 英軍叢林綠色VEST

引用:
原帖由 marcooo 於 14-11-2009 20:21 發表
恭喜師兄

是真品喔?
佢SELL $320 唔知係咪真品

引用:
原帖由 lamwk00 於 14-11-2009 21:07 發表
影張相黎俾大家欣賞下丫
無問題 不過要聽日先 要幫朋友做兄弟 比教忙一點

引用:
原帖由 lamwk00 於 15-11-2009 10:58 發表
借相一用...........敢問你買果件係咪以下呢隻款!!? 如果係..............
almost 啦 師兄

我遲一點再買正式的 玩住COPY先 ~

引用:
原帖由 lamwk00 於 17-11-2009 00:45 發表
死link ?? ..........
YES 師兄 SORRY ~

16 12
發新話題